Prémiový obsah
★★★
87.7K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Králíka rozporcujte, osolte, opepřete a spolu s česnekem Přidejte králíka, maso zatáhněte.Troubu předehřejte
Maso obalíme, zbavíme tuku a nakrájíme na kostečky. Na oleji zpěníme na kostečky nakrájenou slaninu a
Maso opatrně naklepeme, aby se nepotrhalo, a plátky z obou stran osolíme a opepříme. Na každý plátek
Na pánvičce na tuku mírně osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, malou
Na hluboké pánvi osmahneme cibulku se slaninou.Přidáme kukuřici, papriku a vše řádně okořenímePoté přisypeme
Králíka ochutíme pepřem, solí a dáme do pekáče. Nakrájíme slaninu, česnek, cibuli a přidáme ke králíkovi
Králičí maso nakrájíme na menší kousky. Na pánvi na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu.
Do studené vody dáme vařit oprané a očištěné maso, chceme-li mít polévku silnější, vložíme také maso