Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Připravené plátky masa jemně naklepeme, osolíme, opepříme, nasekáme na ně čerstvou bazalku, necháme odležet
Králičí stehna omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, Rozehřejeme pánev, opečeme slaninu i králičí stehna
Maso očistíme, opereme a dáme vařit do studené osolené vody. Přidáme celý černý pepř a nové koření a
Předky z králíka rozporcujeme, na oleji orestujeme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme cibuli, maso
Maso uvaříme v osolené vodě, sádlo vyškvaříme, cibuli oloupeme, nakrájíme a orestujeme na pánvi. Maso
V tlakovém hrnci zapěníme na sádle nakrájenou cibuli, přidáme papriku, pokrájené maso a sůl. Podlijeme
Kotletku nakrájíme na kolečka a lehce poklepeme dlaní. V misce si smícháme olej, sójovou omáčku, česnek
Oprané a osušené maso nakrájíme na kostky, lehce je obalíme v tlučeném kmínu a necháme odležet. Pak je
Stehna omyjeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a vložíme do pekáče,pokapeme olejem a přidáme oloupaný