Prémiový obsah
★★★
20.4K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Usazenin v koupelně se nejlépe zbavíme, když na postižená místa přiložíme utěrku namočenou v octu a necháme vše pár hodin, nejlépe celou noc, působit.
Každou porci králíka protkneme proužky uzené slaniny potřeme medem, okořeníme a v pekáči zalijeme bílým vínem
nakrájenou cibuli, slaninu, kousek másla a přilijeme bílé víno Pečeného králíka podáváme s dušeným červeným zelím,
opepříme, ochutíme tymiánem, podlijeme masovým vývarem, vínem
Podlijeme vínem a pečeme na 200°C asi 30 minut, potom Při pečení podléváme výpekem.
Králíka naporcujeme a okořeníme solí a pepřem. začne zlátnout přidáme nakrájenou cibuli a přilijeme víno
Králíka naporcujeme a okořeníme solí a pepřem. začne zlátnout přidáme nakrájenou cibuli a přilijeme víno
Naporcovaného králíka osolte, opepřete a obalte v hladké Maso zalijte vínem, vývarem, přidejte rozmarýn a duste
Králíka omyjeme a naporcujeme. V míse smícháme víno, ocet, a cukr.
Příprava masa: Králíka opláchneme, naporcujeme, osolíme Maso podlijeme polovinou vína a upečeme doměkka.
Pak králíka obložíme několika plátky uzené slaniny Během pečení maso podle potřeby podléváme.
Králíka vložíme do pekáčku a potřeme teplou marinádou Pekáček přikryjeme alobalem a v průběhu pečení potíráme
Do základu vložíme králíka, osolíme, mírně podlijeme Během pečení maso obracíme a přeléváme šťávou.