Prémiový obsah
★★★★
107.7K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Všechny přísady smícháme a maso v nich naložené necháme marinovat 12 - 24 hodin.
Sbíhají se vám sliny už při pouhé představě letního grilování Grilované maso na bylinkách Grilování se těší své oblibě
Česnekový dip: Smetanu smícháme s jogurtem, přidáme prolisovaný česnek a lžičku hořčice. Dip osolíme,
Do omáčníku dáme tatarskou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, kečup, zamícháme a podle chuti osolíme
Limetky zbavíme kůry a dužinu nakrájíme nadrobno. Feferonky očistíme a nasekáme najemno. Olej podle
Bílky a cukr svaříme ve vodní lázni a poté přidáme ořechy. Lžičkou namočenou ve vodě formujeme na plech
Klobásu oloupeme a nakrájíme ji na drobné kostičky, stejně jako slaninu. Na rozehřáté pánvi je necháme
Brokolici omyjeme pod studenou tekoucí vodou, očistíme a nakrájíme na kousky (růžičky). Brokolici vložíme
Piškoty umeleme, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hmotu, kterou necháme v lednici ztuhnout. Pak
Vajíčka promačkáme, přidáme nadrobno nakrájené tyčinky, přidáme koření, majonézu a nakrájenou nebo nastrouhanou