Prémiový obsah
★★★
20.1K čtenářů
10 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
TĚSTO: V misce s vodou rozpustíme droždí a cukr, přidáme prosátou mouku, kvalitní olivový olej, cukr
Sáčky s čajem přelijeme vroucí vodou, přikryjeme a necháme 10 minut odstát. Pak sáčky vytáhneme, přilijeme
Do šejkru naplněného ledem nalijeme všechny ingredience a protřepeme. Přes sítko slijeme do koktejlky
Do šejkru naplněného ledem nalijeme sirup s džusy a protřepeme. Přes sítko přecedíme do tumbleru a doplníme
Uvedené suroviny promícháme v šejkru a slijeme do tumbleru s ledem.
V šejkru protřepeme s ledem předepsané ingredience a slijeme do tumbleru. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče
Do velké sklenice vložíme 4 kostky ledu, přidáme sirupy, citronovou šťávu a dolijeme colou. Vložíme brčko
Pomerančový džus, citronovou šťávu a Angosturu protřepeme s několika kostkami ledu v šejkru. Přes sítko
V šejkru s ledem promícháme předepsané suroviny a slijeme do koktejlové sklenice.
Ananasový kompot rozmixujeme na jemnou kaši, dáme do skleněného poháru a nasypeme vrstvu ledu. Potom
Všechny suroviny smícháme v šejkru nebo v mixéru, kolečko pomeranče rozřízneme do půlky a zavěsíme na
Meruňky rozmačkáme ve šťávě na větší kousky a spolu s javorovým sirupem a spirálkou citrónu nalijeme