Prémiový obsah
★★★
8K čtenářů
10 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Do míchací sklenice vložíme led, přilijeme vermut, whisky , Fernet, míchací lžičkou krátce promícháme.
Všechny suroviny na koktejl dáme do šejkru s kostkami Poté přecedíme koktejl přes síto do připravené sklenice
Přes led nalijeme do šejkru všechny suroviny, protřepeme a nalijeme do koktejlové sklenice.
Všechny bylinky POZOR VELMI OPATRNĚ VÁŽIT S MAX. PŘESNOSTÍ zalijeme vinovicí a necháme 14 dní neležet
Do šejkru dáme led, pálenku, griotku a 1 lžíci citronové šťávy. Přidáme colu a pořádně protřepeme a
Okurku nakrájíme na malé kostky. Do sklenice dáme vodku a zalijeme likérem a sirupem. Přidáme okurku
Šťávu a kůru z limetek dáme do mísy, zalijeme 300 ml vody a necháme v lednici stát přes noc. Cukr, vanilkový
Sektovou sklenku naplníme do čtvrtiny drceným ledem, přidáme malou kostku cukru, zakapeme ji angosturou