Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Dáme ztuhnout do mísy a následně krájíme na kostky. Dle nápadu poté ozdobíme tekutou čokoládovou polevou
Na krém v míse vyšleháme máslo s cukrem, žloutkem a Hotový úlek naplníme krémem a přilepíme na piškot.
Příprava tmavého krému: Žloutky prošlehejte s cukrem dáme do lednice ztuhnout, poté nakrájíme na malé kostky
Příprava krému: Mléko si zahřejeme, rozpustíme čokoládu
Na krém vyšleháme smetanu do tuha. Zbylý krém naneseme na první plát a přiklopíme druhým
Příprava krému: Ušleháme ručně nebo elektrickým šlehačem Vychladlé korpusy podélně rozřízneme, každý díl na 3 krémem
Sklenicí vykrojíme kulaté kruhy a slepíme krémem. Zbytkem krému ozdobíme vrchní část a ozdobíme ovocem
Čokoládu nalámeme do misi a necháme rozpustit ve vodní lázni. U vajec oddělíme žloutky od bílků a z bílků
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
V kastrolku rozpustíme smetanu s čokoládou a medem. Poté do čokolády vmícháme nadrcené sušenky a nasekané