3.3K čtenářů
1 h 25 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Lilky dáme vcelku do středně horké trouby, kde je necháme až jsou na dotek měkké a slupka začne praskat
Cukety si oloupeme, nakrájíme na kousky, cibuli najemno, česnek na plátky, postupně orestujeme na pánvi
Maso ochutíme solí, pepřem, kmínem a chilli. Potřeme olejem a uložíme do vzduchotěsné krabičky alespoň
Kaviár vmícháme velmi opatrně. Krém naplníme do bílků tak, aby kaviár zůstal celý.
Sundáme folii a nakonec obalíme celý váleček v kaviáru
Z mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. V míse smícháme mléko, vejce a sůl. Bokem v trošce mléka rozmícháme
Do vajec přidáme protein a vodu. Vše důkladně promícháme a přisypeme jemné ovesné vločky. Necháme chvíli
Ovesné vločky rozdělíme na 2 poloviny. 1 polovinu rozemeleme a obě smícháme dohromady s práškem do pečiva