Prémiový obsah
★★★
16.2K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Potom do této směsi zapracujeme mleté maso, osolíme Z takto vzniklého těsta uděláme řízky, které obalíme
K masu přidáme sýr, vejce, mléko, sůl, muškátový oříšek Pak vytvarujeme oválné řízky, obalíme v mouce, ve vejci
Smícháme mleté maso, rohlík rozmočený v mléce, půlku Z těsta uděláme osm tenkých řízků, které namáčíme v
namočíme do mléka, po chvíli vytáhneme a smícháme s mletým Ze směsi uděláme řízky asi 1 cm silné a opečeme je
Mleté maso smícháme s vajíčkem rozdělaným v mléce, Potom z této směsi uděláme několik řízků, poklademe
osolenou vodu a povaříme v ní cca půl hodiny sójové maso Vepřové maso umeleme a smícháme se sójovým masem.
Mleté vepřové maso dáme do mísy a zalijeme cca 100 Poté řádně promícháme, aby se nám maso s vodou dobře
Ideálně vychlazené mleté maso můžete v robotu promíchat Holandské řízky smažte na oleji z obou stran dozlatova
Tenké vepřové řízky omyjeme a osušíme. Myslivecké řízky s omáčkou ozdobíme na talíři bylinkami