Prémiový obsah
★★★★
55.8K čtenářů
2 h 15 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Koření vytáhneme a do hrnce dáme plechovku rajského Příprava paprik: Papriky zbavíme jadřinců a naplníme
Je-li omáčka řídká, zahustíme ji moukou rozmíchanou Omáčku podáváme k paprikám, společně s houskovým knedlíkem
Osolíme, opepříme a směsí naplníme papriky. Po upečení papriky vyjmeme a výpek z mrkve, koření
K plněným paprikám si připravíme rajskou omáčku. Upečené papriky přidáme do hotové omáčky.
Z paprik odstraníme semena a opláchneme. Omáčku rozmixujeme a zalijeme smetanou.
Přidáme rajský protlak, zaprášíme moukou, restujeme Omáčku dochutíme cukrem a lžící másla.
masem, černým kořením a naplníme ji umyté vydlabané papriky , které vaříme v omáčce.
masem, černým kořením a naplníme ji umyté vydlabané papriky , které vaříme v omáčce.
Papriky buď upečeme v troubě a podáváme třeba s rajskou omáčkou nebo rozdělíme do sáčků a zamrazíme k pozdějšímu
Zkuste Mio,naneste na hadřík a lehce krouživými pohyby jde zeleň listová dolů,poté namydlíte a teplou
vodou opláchněte,skvrna zmizí.Vyzkoušeno. :-)
STRUČNÝ, JEDNODUCHÝ RECEPT,........ TAK VYZKOUŠÍM.