Prémiový obsah
★★★
10.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Hotový plát listového těsta rozdělíme na tři podélné , tak aby jablka po srolování čouhala.
Listové těsto rozválíme a vykrojíme kolečka. vytvoříme tvary košíčků a navrstvíme do nich nastrouhaná jablka
Na pánvi zkaramelizujeme cukr a přidáme kousky jablek Těsto vyválíme a položíme na jablečnou vrstvu, jemně
Z krajů a zbytků těsta uděláme boční strany. Další vrstvu tvoří nakrájené očištěná jablka.
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.
Listové těsto rozdělíme na 2 části a vyválíme 2 pláty Na jeden plát listového těsta naneseme kopečky nádivky
Listové těsto rozválíme a vyložíme s ním podlouhlou a těsto spojíme - přimáčkneme prsty.
Listové těsto rozválíme na tenký plát, který vytvarujeme Na těsto poklademe filety z lososa a vychladlou špenátovou
Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném vále na Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý
Listové těsto rozválíme na tenký plát, nakrájíme na Okraje těchto obdélníčků potřeme rozšlehaným vejcem, těsto