Prémiový obsah
★★★
4.6K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Pivní roštěnky podáváme s knedlíkem, rýží nebo brambory Na talíři posypeme pivní roštěnky osmaženými kroužky
Syrové roštěnky zbavíme lojovitých okrajů a slabě je Roštěnky posolíme, okořeníme a potřeme olejem z každé
Z roštěnce nakrájíme čtyři řízky (okraje nařežeme, S roštěnkou opékáme i plátky uzené slaniny a kousky
Hovězí plátky naklepeme, opečeme na sádle a vytáhneme na talíř. Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli,
Čtyři roštěnky naklepeme, posolíme, okořeníme a do Roštěnky dobře zavineme a převážeme bílou nití.
Hovězí plátky naklepeme, posolíme, okořeníme a z obou stran opečeme na sádle. Opečené plátky vytáhneme
Nakrájené maso opečeme na sádle, podlijeme vodou, posolíme, okořeníme, přidáme celou cibuli a dusíme.
Maso několikrát nařízneme a stranách, aby se nám maso nekroutilo. Zlehka naklepeme, osolíme a obalíme
Roštěnky očistíme, naklepeme, po okrajích lehce nařízneme Do vymazané zapékací mísy narovnáme osmažené roštěnky