Prémiový obsah
★★★
23.6K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Troubu předehřejeme asi na 200 °C. Chleby namažeme máslem a potom kečupem. Rajčata nakrájíme na plátky
Těsto přesuneme na pomoučený vál a těsto důkladně propracujeme
olej, vykynutý kvásek a pečlivě vypracujeme hladké těsto Vykynuté těsto rozválíme na plech a necháme opět vykynout
olej, vykynutý kvásek a pečlivě vypracujeme hladké těsto Vykynuté těsto vytvarujeme na plech a necháme opět
Hermelíny i cherry rajčata si nakrájíme na plátky. Plech si vyložíme pečícím papírem a naskládáme na
smícháme s vodou, přidáme olej a sůl, vypracujeme hladké těsto Poté na těsto vrstvíme oblíbené ingredience a dáme
Listové těsto rozválíme na plát velikosti plechu, osmaženou
Z vykynutého těsta vyválíme tenkou placku, kterou Směsí potřeme pizza trojúhelníčky a zlehka posypeme
Plech vyložíme pečícím papírem, naskládáme rovnoměrně chléb. Potřeme kečupem, naskládáme oblíbený plátkový