Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli. Pak přidáme česnek, mrkev, celer, koření a opečeme
Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli a klobásu. Poté přidáme zelí bez šťávy, nakrájené brambory na kostičky
Bílé fazolky den před upotřebením vypereme a namočíme Do polévky přidáme majoránku,utřený česnek a papriku
Polévku přecedíme, přidáme jíšku a necháme 8 minut Kořenovou zeleninu nakrájíme a vrátíme zpět do polévky
Osolíme, opepříme a vaříme doměkka.Poté rozmixujeme polévku
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme mouku. Necháme zasmažit, aby se nám vytvořila
rozmixujeme, dochutíme špetkou česneku a podáváme s lžící bílého
rozmixujeme, dochutíme špetkou česneku a podáváme s lžící bílého
Polévku promícháme, povaříme, přidáme na kousky nakrájené Hotovou polévku ochutíme podle chuti podravkou a pepřem