Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Tvaroh smícháme s vajíčkem a nadrobno nakrájenou cibulí Bramborovou směs rozprostřeme po jedné dlani, na půlku
Nastrouháme najemno, vmícháme tvaroh, vejce, osolíme
Na talíři posypeme nastrouhaným tvarohem, moučkovým
Brambory a cibuli oloupeme a společně s kořenovou zeleninou nakrájíme na menší kousky. Přidáme houby,
Oloupané brambory nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě. Mezitím na másle osmahneme mladou zeleninu
Na rozpáleném tuku osmažíme cibulku, přidáme spařené kroupy a poté zalijeme vodou. Přidáme nakrájené