Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
množství vody, zavaříme a přidáme rozkrájená oloupaná rajčata Polévka by se měla zbarvit do hněda.
Poté zaprášíme paprikou, přidáme protlak a rajčata Brambory nakrájíme na kostičky přidáme do polévky,
Krátce opečeme a zaprášíme mletou paprikou, přidáme rajčata Hotovou polévkou ozdobíme petrželkou.
Polévku zahustíme moukou rozmícháme v malém množství vody a dobře povaříme. podle chuti do polévky přidáme
Pokud je polévka příliš řídká, můžeme zahustit máslovou Nakonec do hotové polévky přidáme lžíci kysané smetany
Pokud je polévka příliš hustá, zředíme ji ještě trochou Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, vsypeme je do polévky