Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Porce králíka potřeme hořčicí, kterou jsme promíchali s trochou rozpuštěného másla. Na zbylé rozpuštěné
Králíka si naporcujeme, osolíme, posypeme kořením a opepříme. Maso orestujeme na oleji, přidáme šálek
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme růžičky květáku. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Květák omyjeme a nakrájíme na kousky. Zalijeme vodou,
Květák uvaříme doměkka v mírně osolené vodě. Uvařený jej vyjmeme z vody a rozmixujeme s trochou vody
Květák s drobně pokrájeným masem uvaříme hodně doměkka ve vodě, přidáme žloutek, ještě důkladně povaříme
Květák nakrájíme, vložíme do hrnce a zalijeme ho vodou s trochou mléka tak, aby byl ponořený. Vodu přivedeme