Prémiový obsah
★★★
12K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Nastrouháme je na jemném struhadle nebo prolisujeme
Na každý plátek šunky položíme plátek sýru, napříč dáme sterilovanou okurku, plátky stočíme a ovážeme
Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev na půl kolečka a maso na větší kostky. Česnek oloupeme
Slaninu nakrájíme nadrobno a opečeme společně s oloupanou a nasekanou cibulkou. Zeleninu očistíme a nakrájíme
Nadrobno nakrájenou cibuli vhodíme na rozpálený olej a smažíme do zlatova. Přidáme maso a uzený bok (
Mrkev, celer, petržel očistíme, opereme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno,
Omytého králíka osolíme a vložíme do pekáčku s olejem Měkkého králíka vyjmeme z pekáčku, výpek zalijeme 100
Promícháme, směsí potřeme králíka, pokapeme ho olejem Asi po 50 minutách králíka vybalíme a dopečeme v pekáči
Omyté a odblaněné maso naporcujeme a vložíme do pekáče na rozpuštěné máslo. Osolíme, přidáme bobkový
Porce králíka potřeme hořčicí, kterou jsme promíchali Do zapékací misky dáme porce králíka a posypeme je