Prémiový obsah
★★★
6.4K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Na rozpáleném oleji či másle smažíme zlatavé palačinky Poklademe plátkem lososa, zakápneme citronovou šťávou
Takto připravíme palačinky z veškerého těsta. uzeného lososa a pevně je stočíme do rolád.
Na potřenou palačinku klademe plátky lososa a vše vrstvíme na sebe v pořadí - palačinka, pomazánka, losos a zase
mléko, sodovku, vejce, sůl a 120 g mouky a usmažíme palačinky Tekutinu z masa dochutíme solí, oreganem a bazalkou, palačinky
Vložíme palačinku, na pánvi ji složíme do šátečku. Palačinky podáváme posypané moučkovým cukrem.
Ingredience na palačinky smícháme, necháme odpočinout , poté usmažíme zlatavé palačinky.
V mléku rozkvedláme vejce a poté přidáme mouku. Trochu osolíme a smažíme na pánvi. Hotové potřeme zavařeninou
pomerančovou šťávu a smetanu.Z připraveného těsta smažíme palačinky Poté palačinky potřeme náplní a ozdobíme šlehačkou.
Mouku osolíme a opatrně do ní vmícháme mouku, poté zašleháme vejce a důkladně rozmícháme. Nakonec osladíme