Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Do této marinády přidáme všechnu pokrájenou zeleninu Pak zeleninu i žampiony vyjmeme, necháme okapat a na
Rohlíky nakrájíme na kolečka, potřeme máslem. Poté ozdobíme rybičkou a kolečkem vajíčka. Zdobíme majonézou
Sardinky necháme rozmrazit, opláchneme, osušíme a osolíme na plátky, papričku, koření, zamícháme a vložíme sardinky
Vzniklou směsí potřeme vnitřní stranu filetů sardinek Troubu předehřejeme na 180 °C, nachystané sardinky
Do misky si dáme šalotku, česnek a nasekáme nadrobno, přidáme olej a orestujeme asi minutu. Poté přidáme
V misce smícháme citronovou šťávu, olej, petrželku a sůl. Houby si nakrájíme na tenké plátky a nasypeme
Do hrnce s vodou přidáme cukr, přidáme bílý vinný ocet, přidáme špetku skořice, trochu osolíme a přivedeme
Sýr i olivy necháme okapat, sýr nakrájíme na kostičky a bylinky a česnek nasekáme. Olej smícháme s pepřem