Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Olej nebo tuk na smažení rozehřejeme na pánvi, kolečka ananasu namáčíme v těstíčku důkladně ze všech stran
Filé nakrájíme na malé kousky, dáme je do mísy a rozmačkáme Smícháme s rybí pastou (nejlepší je thajská, je k dostání
Rybí filety očistíme a osušíme ubrouskem. Obalené filé pak smažíme v rozpáleném oleji dozlatova
rozšleháme s vínem, hladkou moukou a špetkou soli na těstíčko V takto připraveném těstíčku obalíme plátky brambor
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji