Prémiový obsah
★★★
6.6K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Máslo necháme změknout, nakrájíme na kousky a dáme Nakrájíme nadrobno omyté bylinky a přidáme k máslu.
Máslo necháme změknout, bylinky omyjeme a osušíme. Z másla vytvarujeme váleček a zabalíme do potravinářské
Máslo necháme chvíli změknout, aby se s ním lépe pracovalo Máslo natlačíme do formiček vybraného tvaru a ty dáme
Filé nakrájíme na kusy, osolíme, opečeme na oleji. Před podáváním přelijeme rozpuštěným máslem a ozdobíme
Poté ji orestujeme na másle a zalijeme vývarem, okořeníme Přidáme filé a zbytek mrkvové směsi.
Zmrazené rybí filé vložíme do vařící osolené vody s Vařené filé vyjmeme, po vychlazení rozdrobíme na malé
Zapékací misku vymažeme trochou másla a dolů naskládáme vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou talířích posypeme nastrouhaným parmazánem a podáváme s vařenými
Filé nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme kmínem, Nakonec zjemníme máslem.
Rybí filé naskládáme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou Podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.