Prémiový obsah
★★★
6.7K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Ledový salát nakrájíme na kousky a dáme do mísy. nakrájenou papriku, nakrájená rajčata a nakrájené ředkvičky
Ředkvičky, karotku a kedlubnu omyjeme, očistíme a nakrájíme Ledový salát opláchneme a natrháme na menší kousky.
Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme. Ocet a cukr rozmícháme v hrníčku s vodou a necháme rozpustit.
omyjeme, okurku nakrájíme na půlkolečka, ředkvičky Všechnu nakrájenou zeleninu vmícháme do brambor, salát
Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na měsíčky Dáme do mísy a posypeme naseknou jarní cibulkou.
Do teplého vývaru přidáme brambory nakrájené na kostičky. Poté přidáme zeleninu nakrájenou na malé kousky
Všechny zeleninu si očistíme a nastrouháme nahrubo. Vymačkáme přebytečnou vodu a smícháme s vejci, moukou
Uděláme bledou jíšku, zalijeme vodou, osolíme. A když začne voda vařit přidáme všechnu pokrájenu zeleninu
Ředkvičky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, přidáme mandarinkový nálev, ochutíme solí a zalijeme připravený salát
Přidáme na dílky nakrájené ředkvičky a promícháme s Salát vychladíme a před podáváním hustě posypeme pažitkou