Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Pekingské maso dáme do hrnce. Hrnec s pekingským masem dáme na sporák a přivedeme
Připravte si marinádu na kachní prsa. Smíchejte třtinovou melasu s rýžovým octem, solí a kořením pěti
Žloutky rozmícháme se škrobovou moučkou. Připravíme si směs na drobno nakrájené cibule, nasekaného česneku
Přidáme rovněž na kostičky nakrájenou nivu, nasekanou olej, ocet, hořčici a pepř a nalijeme na brambory s nivou
Pekingské maso dáme do hrnce. Podáváme s oblíbeným listovým salátem.
Zelí očistíme, zbavíme ovadlých listů a omyjeme. Podélně rozkrojíme na čtvrtiny, vyřízneme košťál a nakrájíme
Pekingské maso dáme do hrnce. Přidáme bujon. Přidáme pekingské maso, kmín a plátky žampionů.
octem, osolíme, opepříme, promícháme a touto zálivkou salát
Před podáváním salát posypeme nakrájenou nivou a pistáciemi