Prémiový obsah
★★★
30.7K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Z listového těsta vyválíme na lehce pomoučeném vále položíme celý hermelín, posypeme ho nakrájeným pórkem
Každý hermelín rozkrojíme podélně na poloviny a každou Listové těsto rozválíme na pomoučeném válu na plát
Těsto rozválíme, potřeme sýrem, poklademe šunkou, nakrájíme
Listové těsto rozválíme na tenký plát. Na těsto poklademe zchladlé žampiony, na žampiony pak
Listové těsto rozválíme a vyložíme s ním podlouhlou a těsto spojíme - přimáčkneme prsty.
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.