Prémiový obsah
★★★
21.9K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Hermelíny rozkrojíme, naplníme směsí, zabalíme do alobalu Ztuhlé hermelíny lehce pomažeme máslem a zdobíme půlkami
Hermelín si nakrájíme na malé kousky a vkládáme do Plněné žampiony poté obalíme slaninkou a pečeme asi
Hermelíny rozpůlíme a vydlabeme vnitřek. Prohřejeme, vychladíme a naplníme hermelíny.
omyjeme a ostrým nožem naříznem tak, aby šla naplnit hermelínem Plněnou panenku osolíme, opepříme a můžeme jemně posypat
Hermelín podélně rozkrojíme a posypeme omytými jeřabinami
Hermelín podélně rozkrojíme na půlku. Ihned přehneme druhou půlku přes hermelín, přitlačíme
s kořením a česnekem, vzniklou směsí potřeme celé hermelíny Teprve pak vložíme okořeněný hermelín a alobal zamotáme