Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opečený česnekový vepřový plátek

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2010 16:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie514 kJ / 123 kcal
Bílkoviny4,80 g
Tuky0,32 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

barbra

19. 2. 2010 23:39

Vypadá to dobře já to dělám taky tak ale dělám jinak masíčko.Ale vyzkouším.:yes:

Betina

19. 2. 2010 20:03

:yes::-p

Eliza Eliza

19. 2. 2010 19:10

Česneku je tam tedy poměrně dost, ale přesto vyzkouším... Nakonec česnek milujeme a o jeho prospěšnosti organismu není pochyb...;-):-K

jana73

19. 2. 2010 18:28

Maso + česnek to my můžeme:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 2. 2010 17:04

:-p:yes:

Bibinka Bibinka

19. 2. 2010 16:48

Ivulinko, tohle jsou pro mě ty "žravá" jídla, někdy to dělám s dušenou mrkvičkou:-p;-) Jasnej 3.bod :yes:

spagetka spagetka

19. 2. 2010 16:44

a k tomu vínečko jéééé:-*:-*, :-p:yes:

michsamant

19. 2. 2010 16:15

:yes:

thomassinno thomassinno

19. 2. 2010 16:10

Juuu, to je krásná žravá fotečka ... masíčko s čenekem mužu, to je za bodík :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový plátek vepřový plátek recept přírodní vepřový plátek přírodní vepřový platek s cesnekem veprove platky na cesneku opecene veprove platky přírodní vepřové plátky s opečenými brambory veprove platky s cesnekem přírodní vepřové plátky česnekový steak žravá jídla česnekový vepřový steak masové plátky s opečenými brambory vepřový plátek na hořtici s česnekem opeceny vepřové plátky vepřové plátky s opečenými bramborami vepřové plátky a opečený brambor katalansky veprovy platek opecene prirodni platky příprava plátek masa

Suroviny: maso vepřové, česnek, sůl, pepř, hořčice, olej, směs zeleninová mražená, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Opečený česnekový vepřový plátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x6q3