Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí bonboniéra

Křupavá čokoládová skořápka v kontrastu s jemnou náplní správným způsobem pošimrá chuťové buňky. Náplň si můžete zvolit dle svého gusta. Můžete do ní přidat rum, sušené ovoce, rozinky nebo ořechy, atd..

Hodnocení receptu je 5,0 (107×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 10 min Bez doby vaření Salka

60 min (50 min příprava + 10 min tepelná úprava, Bez doby vaření Salka)

17. 4. 2010 12:35

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie4 837 kJ / 1 156 kcal
Bílkoviny12,00 g
Tuky70,00 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy115,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme formu, dá se použít i méně členité platíčko z nějaké bonboniéry. To bych ale asi raději i lehounce vymazala olejem, než začnu vymazávat čokoládou.

Bonbóny můžou být nevšedním dárkem a překvapilo nás, že i přes použité suroviny nejsou nijak přeslazené....

Můžeme použít i čokoládu bílou nebo udělat bonbóny dvoubarevné. A jako náplň by se dala určitě použít i nějaká jiná, doma oblíbená, třeba ořechová.

Silikonové formy na čokoládky mají třeba tady http://www.a1gastro.cz/cenik/241-silikonove-formy....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AniCiz

2. 12. 2012 12:02

bonbonky jsou výstavní..a neregistrovaná Jana by si mohla své mindráky léčit třeba ve Fitness..je to trapný příspěvek neumětela

Veronika

2. 12. 2012 10:56

Uplne perfektní :yes: snedla bych to

Andrea Gürtlerová

2. 12. 2012 09:57

Tak jsem šla hledat nápady na cukrovíčko a tuto čokoládku určitě vyzkouším, vypadá nádherně a s tím Salkem bude určitě mňamózní :-p, to zas budou všichni zírat ;-). Děkuji za snad :-) lehký receptík!

Majka

2. 12. 2012 08:55

cathleen: Vzala bych na vědomí, ale už jsem měla svůj komentář rozepsaný a odklikla jsem.

Majka

2. 12. 2012 08:53

Tak jsem se podívala, co se tady kritizuje, ale za sebe musím říct, že se mi tato domácí bonboniéra opravdu moc líbí!!!:yes: Moc ráda bych třeba takovou dostala, místo kupovaných. Ocenila bych i snahu, že si někdo dá takovou práci s tím, aby nabídl domácí výrobek. Vypadá opravdu nádherně! :yes: To je zase můj názor:-8:-) A ještě bych dodala, že i kdyby se někomu nepovedla úplně dokonale(což není tento případ), tak se cení snaha za to, že se někdo pokusí o domácí výrobu a nezajde ji koupit do nejbližšího krámu. Já bych určitě nehledala "chyby". Perfekcionalisté to mají někdy v životě těžké, na všem "něco vidí",hlavně na práci ostatních.

cathleen cathleen

2. 12. 2012 08:37

Prosim vsechny normalni lidicky, aby se k tomuto "problemu" vic nevyjadrovali......ti z opacneho polu to posledni slovo proste mit MUSI !
Vsem, co radi vari a nejen kecaj, preju prijemnou nedeli:-K

Jana

2. 12. 2012 03:59

Nevim z jakeho duvodu bych ja mela prokazovat co ja umim nebo ne,jenom proto ze jsem napsala svuj nazor ze se mi neco nelibi??????????????:-//

maris maris

1. 12. 2012 09:18

Veronika.Hrozna: souhlasím s Tebou. Mně tyto přpadají dokonalé a určitě si nezaslouží takovou kritiku.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 12. 2012 09:11

Jana:Není ve Vašich silách přidat svuj recept na bonbóny ?Pokud Váš recept tady není,tak všechno co jste napsala, mohu já i všichni zde považovat jenom za prázdná slova,nepodložena skutkem !

Jana

1. 12. 2012 00:35

Sice neznam vyznam slova "neuhovena",zrejme to nebude nic libiveho :-S,ale kdyz mi nekdo odpovi nebo na neco narazi tak si myslim ze je docela slusne odpovedet,to k tomu poslednimu slovu,a jeste k tomu proc jsem si vybrala zrovna bonbonky od Cathleen,tak jsem si je nevybirala proste jsem na ne narazila

maiva maiva

30. 11. 2012 23:52

ivulinka: Přesně napsané, asi nějaká neuhovená osůbka. Jo, a jak už někdo psal - prostě to poslední slovo musí od ní být:-D;-)

ivulinka ivulinka

30. 11. 2012 23:45

Nevím, proč jste si Jano vybrala zrovna tento recept , na který se snáší vaše kritika, zrovna Cathleen si tohle od vás nezaslouží, měla byste být alespoň trochu soudná, a to vy nejste, bohužel.

PS: je tu spousta, opravdu spousta jiných receptů, které by si zápornou kritiku opravdu zasloužily.

spagetka spagetka

30. 11. 2012 23:37

Jana:nevím jaká odezva, bonbonky jsou prima, ale přece vás nikdo nenutí je takhle dělat nebo jo? Tudíž recept přejděte a s láskou dělejte něco jiného. Prosím, dodejte foto a receptík svých bonbonků:yes::yes::yes:. Hezký první adventík.

Dooga Dooga

30. 11. 2012 23:29

Mě osobně se bonbóny líbí a určitě chutnají lépe než leckteré kupované, neboť nejsou šizené a hlavně jsou dělané s láskou. :yes:

magdalenka magdalenka

30. 11. 2012 23:23

Jana: mne sa bonbóny autorky receptu - cathleen - zdajú (podľa fotiek) dokonalé...netuším, čo máš proti tvarom...

1 2 3 4 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí čokoládové bonbony domácí bonboniera výroba čokoládových bonbonů výroba domácí čokolády výroba domácí čokolády čokoládové bonbony recept domácí čokoládové pralinky čokoládové bonbony recept domaci bombony recept na čokoládové bonbony domácí cukroví výroba domácích bonbonů domácí pralinky recept domácí výroba čokolády čokoládové pralinky recept výroba čokolády recept domaci cukroví recepty recept na domácí čokoládu domácí čokoládové bombony čokoládové bonbony výroba

Suroviny: čokoláda mléčná, čokoláda hořká, tuk ztužený, mléko kondenzované

TopRecepty.cz

Domácí bonboniéra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J8wP