Čokoládový dort
Máme tady něco pro mlsouny. Čokoládový dort dá práci, jeho výroba je určena těm pokročilým v pečení. Nicméně radost oslavence za tu práci stojí a spokojení strávníci také. Čokoládový dort si získá stálé místo ve vaší kuchařce.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 28 835 kJ / 6 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,25 g |
Tuky | 401,30 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 2,33 g |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 702,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2011 19:01
20. 11. 2010 18:16
2. 10. 2010 18:22
23. 8. 2010 21:30
26. 6. 2010 17:26
14. 4. 2010 19:59
19. 3. 2010 15:04
18. 3. 2010 17:51
18. 3. 2010 14:26
18. 3. 2010 14:15
zaujal mě Tvůj recept na krém, ale mám dotaz. Jedná se o pařížskou šlehačku? Nepíšeš nic o tom, že by se měl krém druhý den šlehat, ale pouze plnit dort. To znamená, že vychladnutím je krém hotový? Děkuji za zprávu J.
17. 3. 2010 22:44
7. 4. 2009 21:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 14 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 40 minutami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 1 hodinou
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 2 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 11 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 15 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 16 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peče celá země v číslech: Soutěž „spolkne“ přes sto kilo másla, 72 kilogramů ovoce, 61 kg čokolády a skoro tři tisíce vajec
Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém
Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: dorty recepty čokoládový korpus čokoládový krém čokoládový dort recept jednoduchý recepty dorty čokoládový korpus recept korpus na dort recept čokoládový krém recept recept na dort recept na korpus dortu čokoladovy čokoládový dortový korpus dort recept cokoladovy korpus na dorty recepty parisky dort dortománie fotopostupy recept na čokoladový korpus luxusní čokoládové dorty-fotogalerie cokoladovy krem do dortu recept výborné krémy do dortu čokoládový
Suroviny: vejce, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, tuk, mouka hrubá, smetana ke šlehání, cukr, solamyl, čokoláda na vaření, máslo, káva
Čokoládový dort
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gr8
27 názorů