Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní prsa se švestkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

30. 5. 2010 19:02

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie407 kJ / 97 kcal
Bílkoviny1,04 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Fotka se mi moc nepovedla, ale je to opravdu moc mňam. Příště také více přizdobím. Jí se přeci i očima!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svetka

13. 6. 2020 13:47

Bylo to boží ????

Hedwika

7. 8. 2016 14:47

Dnes jsme měli na oběd. Skvělé pochutnáníčko. Omáčka se mi zdála příliš sladká, přidala jsem lžičku balsamicového octa. Jako přílohu jsem dělala kaši z dýně hokaido. Nevařila jsem naposledy. Díky za recept.:yes::yes::yes:

Lucka34

16. 12. 2012 17:24

Naprosto skvělé papu. Dnes jsme si na tom pošmákli. :-K

iris

28. 10. 2012 10:58

:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

15. 12. 2010 22:55

Vanilko - pravděpodobně zavařené sušené švestky

Vanilka

15. 12. 2010 22:48

Jirko, určitě jo, i když nevím, co jsou nasucho zavařené švestky...;-)

Jirka

26. 11. 2010 00:17

abiturient@seznam.czJde tu omáčku udělat z asucho zavařených švestek?

Ňamka

14. 6. 2010 20:53

Hej super. Fakt to bylo dobre! :-*

Jiri V. Jiri V.

31. 5. 2010 08:04

Bodík :yes:Ukládám;-)
Poprvé jsem švestkovou omáčku ochutnal před měsícem.....a vylízal talíř :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 5. 2010 22:39

Vanilka vítej u nás:-K. Moc krásný recept. Zatím jsem švestkovou omáčku dělala jen k uzenému, ale tohle se mi moc líbí. No, ale v mrazáku mám jen kachní čtvrtky:-/. Každopádně, bodík je tvůj;-):yes:

Vanilka

30. 5. 2010 21:55

Jahodo, urcite vyzkousej! Je to výborné, manžel, který má rád spíše tradiční chutě dokonce vylízal talíř!:-S Navíc je to rychlé, nicméně občas se stane, že je víno kyselejší, v těchto případech přidávam ještě med! Ja jsem kachnu koupila celou, rozporcovala ji a dala do mrazáku, z části jsem udělala čínu a stehna upeču! Těším se, co budeš říkat, až to vyzkoušíš!

prskavka.bobo

30. 5. 2010 21:39

ňam:-p:yes:

jahoda jahoda

30. 5. 2010 20:38

Na tuto omáčku se chystám už dlouho. Každý víkend kouknu na ten recept, co jsem si kdesi našla a pořád odkládám. Myslím, že k ní se hodí právě nejvíc kachna, takže zkusím sehnat kachnu - u nás jedině Albert a až zkusím, podělím se o chuťové zážitky:-p;-);-);-)

Eliza Eliza

30. 5. 2010 20:11

Jejda, to musí být dobrounké...:-p
+:yes:;-)

Jenny

30. 5. 2010 19:14

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na kachní prsíčka s omáčkou kachní prsa na švestkách kachní prsa švestková omáčka recept kachní prsíčka s povidlovou omáčkou kuřecí maso se švestkovou omáčkou kachní prsíčka recept kachní prsíčka na švestkách kachní prsa recept kuřecí se švestkovou omáčkou svestkova omacka k masu švestková omáčka kachna na švestkách maso se švestkovou omáčkou kachní prsa recepty kruti prsa se svestkovou omackou kachní prsíčka na pánvi recept na kachní prsa kachní prsíčka krůtí prso se švestkovou omáčkou

Suroviny: prsa kachní, povidla švestková, švestky sušené, víno červené, česnek, pepř, tymián

TopRecepty.cz

Kachní prsa se švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V7AX