Kedlubnačka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 573 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 0,59 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 22,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka byla improvizace, co jsem našla v ledničce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2010 04:21
16. 6. 2010 20:31
16. 6. 2010 19:51
16. 6. 2010 19:32
16. 6. 2010 19:30
16. 6. 2010 18:39
16. 6. 2010 18:34
16. 6. 2010 18:03
16. 6. 2010 17:45
16. 6. 2010 16:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 34 minutami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 3 hodinami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 4 hodinami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 7 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 10 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 15 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 15 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 20 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 21 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Kiwi v kuchyni: Jeho kyselkavá chuť vynikne ve smoothie i v lahodném džemu
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Další recepty
Tématické fráze: vegetka recepty kedlubnová polévka pohlreich jak vařit zelený hrášek ve slupce
Suroviny: cibule, kedlubna, paprika, hrášek, libeček, nať celerová, máslo, sůl, pepř, mouka hladká, sýr tavený, rajče
Kedlubnačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oj8K
10 názorů