Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažení a dopékání v troubě

Pokud připravujete smažené řízky nebo obalovaný květák pro celou rodinu, vystojíte u sporáku důlek. Nebo můžete zkusit naši efektivnější přípravu - předsmažení a následné dopečení v troubě. Máme pro vás návod krok za krokem.

Hodnocení receptu je 5,0 (100×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

18. 6. 2010 10:30

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobu pečení musíte sami ve své troubě vyzkoušet. Já peču na elektrice, v plynové troubě to neumím odhadnout. Když řízky zůstanou ještě na večeři nebo druhý den, dáme je jen opět na pečicí papír jen už odkryté do trouby "rozpéci" a jsou znovu jako čerstvě usmažené. Nebo by to možná stačilo jen v mikrovlnce, ale s tím nemám zkušenosti, protože ji nevlastním. Ještě jedna poznámka: Když budete mít větší množství kuřecích křídel nebo menších řízků, můžete je do pekáčku narovnat jeden za druhým, tzv. "nastojato", propečou se také bez problémů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

luca

26. 3. 2012 09:34

Dobrý den,
tak jsem vyzkušela, pamatuji, že takhle to dělala i babička a její řízky prostě byly nejlepší ze všech. Poraďte někde jsem udělala chybu.. dělala jsem řízek z kýty (tenké), obalila klasika trojobal a na prudko osmahla, dala do skleněné zapíkačky na stojáka, 30 minut na 150st a pak na 15 min. odkryla na na 170.. dopadlo to tak, že byly ,,rozblenclé,, strouhanka mokrá a opadávala a maso bylo u nekterých kousků tuhé.. Tak babo raqď :o) díky všem

Matylda Vac

18. 1. 2012 18:36

Hned zítra vyskouším.:-))

Jack

26. 10. 2011 11:04

Mňamka to je! Uvařil jsem to s přítelkyní a velmi chutné :-K ... receptyzveprovehomasa.eu

eva hubova eva hubova

9. 10. 2011 22:59

Jani, květák byl výborný:-pfoto a:yes:58

hannka

9. 4. 2011 20:04

při počtu osob 2 a mimino, které smažené stejně nejí, asi nemá cenu ani zapínat troubu, ale jak nás bude víc, určitě vyzkouším! líbí se mi už jen to, že nemusím stát tak dlouho u té pánve:-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 4. 2011 10:04

Daduse:vyzkoušej určitě budeš spokojená,já už to jinak nedělám;-):yes:

Daduse

9. 4. 2011 09:44

Perfektní nápad,hned dnes vyzkouším.:yes::-K

ha.na.ra

6. 4. 2011 15:59

Díky, zapomenutý recept spíše rada, takto jsme dělávali řízky před 40 lety při stavbě, když bylo hodně lidí. Výborné, moc díky.:-!:-!

Ivana79 Ivana79

6. 1. 2011 17:16

Skúsila som túto úpravu rezňov a boli mäkučké a rýchlo hotové:yes:ale asi som urobila chybu,že som papier na pečenie potrela olejom,lebo boli rovnako mastné ako smažené:-( Predtým som papier nepotierala a mäso sa mi tam prilepilo,ale malo ma napadnúť,že toto už bolo vysmažené a má v sebe dosť tuku:-//:-8Nabudúce budem vedieť;-)

misza misza

21. 9. 2010 21:54

Zkoušela jsem dopékat v troubě řízky a bylo to:-p:yes: super.:yes:+50

rebeka rebeka

24. 7. 2010 19:44

Jani,přidla jsem foto....;-)

MrazovaJa MrazovaJa

16. 7. 2010 06:42

V:yes:yzkoušeno - supr!!!!!

ssimusshka ssimusshka

13. 7. 2010 22:36

super!!:-O:-p 45.:yes:

rebeka rebeka

13. 7. 2010 21:14

isahu:-Kuž mě to s...:no:teď jsem to napsala i k tvému receptu..fakt to nechápu:-/:-//:no:

isindy isindy

13. 7. 2010 21:10

rebeko, asi protože jsou také pečené v troubě ;-):-D...

1 2 3 4 5 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažení řízků v troubě smažený řízek vepřový v troubě řízky smažené v troubě smažení v troubě veprove rizky smazene v troube vepřové řízky v troubě jak smazit rizky v troube dopékání řízků v troubě smažené řízky v troubě smazeny kralik v troube smazeni rizku smažený řízek v troubě smažení řízků v troubě recept smazeni rizku v troube bez tuku smažení vepřových řízků řízky dopékané v troubě řízky v troubě na pečícím papíru jak dlouho smažit vepřové řízky smažený králík v troubě recept smažený králík

Suroviny: maso vepřové, maso kuřecí, filet rybí, maso králičí, květák

TopRecepty.cz

Smažení a dopékání v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pzgn