Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový plátek na žampionech

Připravte si na oběd vepřový plátek na žampionech, který spojuje šťavnaté kousky vepřového masa s vůní a chutí žampionů. Lahodnou omáčku můžete doplnit rýží, knedlíkem nebo pečenými brambory.

Hodnocení receptu je 4,7 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

7. 5. 2010 14:35

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 071 kJ / 973 kcal
Bílkoviny18,23 g
Tuky68,12 g
Vláknina12,95 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 570 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy67,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s rýží nebo pečenými brambůrky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Václav

14. 2. 2016 10:02

Masox nepoužíváme už 5let,vývar(masox má ingredience podporující rakovinu)
jinak velice dobré i za tři bodíky.

Helena TVRDÁ

7. 5. 2015 10:19

TA FOTKA JE SICE DOST ZAVÁDĚJÍCÍ,ALE TAKÉ TO DĚLÁM JAKO
ROŠTĚNKU A JE TO SKVĚLÉ:yes:

John

13. 2. 2012 12:34

Jen vidím fotku a přešla mě chuŤ..

Jnany

26. 10. 2011 12:33

Dobrůtka, dělala jsem to nedávno a vážně jsme si pochutnali...ta omáčka mi připomíná španěláky. mnam :-K:yes:

misza misza

25. 2. 2011 17:07

Radko včera jsem vyzkoušela tento recept;-) Výborné.:-p Použila jsem vepřové nudličky, čerstvé žampióny a přidala stroužek česneku. Jinak postup stejný. Posílám velikou pochvalu, bodíka a fotku;-):yes:

Andulinka Andulinka

9. 1. 2011 14:14

Radko, ta omáčka je famozní a zaslouží bodíka.:-p:yes:

socatko socatko

10. 5. 2010 12:28

Vcera jsem delala. nejdrive jsem se bala, protoze jsem co se omacek tyce novacek, nikdy mi nejdou udelat a chutnaji po mouce a bez chuti, ale tahle se mi povedla, jeee:-p Doporucuji:-K

k.radulka k.radulka

7. 5. 2010 15:35

Je to klasická hnědá omáčka jak na roštěnou nebo na rozlítaný ptáky nebo na okurkovou atd...

k.radulka k.radulka

7. 5. 2010 15:34

Jani mi děláme hodně omáčky to asi jo ono když k tomu je rýže a ta je suchá tak je dobý když je víc omáčky a ono když to rozpočítáš na 6 porcí tak je to cca 3 dcl na porci.

Bibinka Bibinka

7. 5. 2010 15:32

Jo,jo Jani, už se hlásím a pravdu díš, u nás musí všechno plavat, omáčky milujeme a čím víc je jí tím líp. My jsme dvá a 2 litříky to je supr. Radulko, jde ti 4.bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2010 15:10

socatko achich, achich, to já taky!! A taky Bibi!!:-))

socatko socatko

7. 5. 2010 15:09

Jani, omacky neni nikdy dost!! My omacky milujeme! :-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2010 15:07

:yes::yes: Teda, ty děláš až 2 litry omáčky?:-O Kolik vás je?:-)):yes:

rebeka rebeka

7. 5. 2010 14:46

mňam:-pnení ta omáčka podobná jako na španělské ptáčky:-?další bodík letí:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: veprove platky na zampionech vepřové na žampionech přírodní vepřové plátky na žampionech vepřový na žampionech plátky na žampionech recepty vepřové plátky na žampionech vepřový steak na žampionech vepřové maso na žampionech přírodní vepřové na žampionech vepřové plátky na žampionech s rýží recept na vepřové plátky na žampionech vepřový plátek přírodní na žampionech veprovy platek vepřové plátky se žampiony vepřové plátky se žampiony vepřové plátky s žampiony přírodní řízek na žampionech vepřový plátek na žampionech s rýží vepřové plátky na žampionech a smetaně

Suroviny: plec vepřová, cibule, kmín mletý, hořčice, žampióny, vývar masový, mouka hladká, sůl, pepř mletý, sádlo

TopRecepty.cz

Vepřový plátek na žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jYXz