Zapékaný houbový lilek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 371 kJ / 1 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,23 g |
Tuky | 62,15 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 37,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept vznikol improvizáciou, na základe obsahu chladničky a spomienkou na obdobné jedlo.
Príloha - varené, opekané zemiaky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2011 21:18
21. 8. 2011 12:07
15. 8. 2010 20:11
Ja som toto varila teraz na večeru a podľa teba som nelúpala baklažán, je to naozaj zbytočné. A šampiňóny som dusila na cibuľke. Mám rada čisté jednoduché chute, fakt stačí na ochutenie iba čierne korenie a petržlenová vňať. Tiež prikladám dôkaz, fotku.
Nechválim si svoje recepty, ale...
14. 8. 2010 12:02
Jo a lilek jsem neloupala.
11. 7. 2010 23:07
11. 7. 2010 15:55
11. 7. 2010 15:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 2 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 13 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Právě bylo uvařeno:
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 28 minutami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 1 hodinou
Cibulové krůtí placičky
daniela1262 uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
snejkee uvařil před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 2 hodinami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 4 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 6 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 11 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 11 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Zavařování v horkovzdušné troubě je jednodušší než v hrnci. Naučíme vás správný postup
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: zapečený lilek s houbami lilek s houbami lilek zapečený s houbami lilek zapékaný recepty lilek s houbami recept lilek s houbami zapečený lilek s houbama lilky s houbami recepty lilek s houbama peceny lilek s houbami lilek s houbami recepty zapečený lilek s pohanou fetou zapečenný lilek s houbamy lilek zapečený recepty zapečený baklažán s houbami zapečené lilky s houbami zapečený lilek s fetou zapečený lilek s moubami recepty zapeceny lilek truba lilek z houbami
Suroviny: lilek, mouka hladká, houby, olej, sůl, pepř, petrželka, smetana zakysaná, sýr strouhaný
Zapékaný houbový lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7o5
7 názorů