Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžový pilaf s rajčatovou šťávou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

17. 9. 2010 17:30

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 365 kJ / 1 999 kcal
Bílkoviny44,54 g
Tuky11,42 g
Vláknina17,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy422,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 11. 2010 23:06

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pilaf zeleninový pilaf vepřový řecky pilaf vepřový pilaf pilaf recept co je pilaf hovězí pilaf kuřecí pilaf řecký pilaf mrkvový pilaf pilav jehněčí pilaf vegetariánský pilaf pilaf recept řecký paprikovy pilav zeleninový pilav co to je pilaf recept na pilaf recept pilaf pilaf recky

Suroviny: rýže, vývar, cibule, rajče, lusk paprikový, šunka,

TopRecepty.cz

Rýžový pilaf s rajčatovou šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZV7