Uzené s cibulovým přelivem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 23,51 g |
Vláknina | 11,78 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s bramborovým knedlíkem či noky a se špenátem, případně kysaným zelím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2018 17:55
7. 4. 2011 13:05
13. 12. 2010 01:18
30. 8. 2010 08:18
30. 8. 2010 08:11
30. 8. 2010 00:26
28. 8. 2010 11:16
28. 8. 2010 11:12
28. 8. 2010 10:26
28. 8. 2010 10:20
28. 8. 2010 10:17
28. 8. 2010 10:06
28. 8. 2010 10:06
28. 8. 2010 09:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 13 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 20 minutami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 43 minutami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 3 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 3 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 3 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: uzené s cibulovou omáčkou tepelně opracované uzené cibulový přeliv na maso moukové noky uzený maso s cibulovou omáčkou přeliv na uzené maso uzené na cibuli uzené maso s cibulovou omáčkou uzené s cibuli musí se moravské uzené vařit vařit tepelně opracované maso ? tepelně opracované uzené maso uzene tepelne opracovane cibulové třené noky reliš z červené řepy koupené tepelně opracované uzené maso uzené maso s přelivem uzené recept cibulovy preliv omáčka k masu uzené na cibulové omáčce
Suroviny: maso uzené, cibule, cukr, česnek, mouka hladká, vývar masový, olej, máslo, pepř, sůl
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
14 názorů