Sněhový krém do kremrolí
Kremrole jsou jedním z nejoblíbenějších českých zákusků. Ať už je připravujete z kupovaného listového těsta nebo si děláte třeba domácí šlehačkové, vždy je potřeba je naplnit dokonalým bílkovým sněhem. S našim receptem se vám jistě podaří na výbornou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 257 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 240,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dcera upeče 2 pláty listového těsta, mezi ně tento sněhový krém. Děti to milují.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 12. 2012 16:17
skrivankovaa@seznam.czkrém je vynikající,jiný dělat nebudu
26. 10. 2012 12:10
jana:když dáš uvařenou hmotu mezi dva prsty a roztáhneš je, svařený cukr na nit tu nit mezi nimi udělá.
14. 7. 2012 18:24
Dnes jsem vyzkoušela a spokojenost na 100%. Budu ho teď používat pořád. Je super
12. 12. 2011 11:07
IRRENKO. Tak to je ono co jsem se pta na kremšnyt co máme rádi.To jistě tak udělám. +bodík 14
13. 10. 2011 15:10
nevím jak se vaří cukr s vodou na nit
3. 9. 2011 18:34
Opravdu je ten krém dobrý i do řezů. Já ho používám třeba dohttp://www.toprecepty.cz/recept/3738-citronove-rez...
3. 9. 2011 18:26
3. 3. 2011 19:32
Mmm.. ...
26. 12. 2010 22:52
Elizo ty jsi hodná, děkuji za fotečky
26. 12. 2010 22:23
Irrenko, přesně takovým sněhovým krémem se u nás odjakživa plní kremrole... Ty na fotografii jsem nepekla já, ale moje máma; mám její svolení k focení a zveřejnění, tak ti a tvému receptu posílám fotečky .
8. 11. 2010 15:07
Iri to je bezva nápadSyn kremrole doslova miluje a já nemám trubičky na pečeníUkládám a +9bodík posílám
29. 10. 2010 13:19
Na různé stupně vaření cukru se používají cukrářské teploměry.Cukráři ho hojně používají.Podle teploměru poznají ten který stupeň(na nit,na perlu ...)Samo,že už naše babičky,si poradily takto,zde popsaným postupem. Například při výrobě fondtánu je toto velice důležité.
29. 10. 2010 07:31
Aha, já to nikdy neviděla, tak jsem si to neuměla představit
29. 10. 2010 07:09
Žížalko přece nemyslíš že strčím prsty do vařící vody
Dám si trochu tekutiny na lžíci, párkrát fouknu a pak do té lžíčky strčím prsty a tu lžíčku už do tekutiny zpátky nedávám
Dám si trochu tekutiny na lžíci, párkrát fouknu a pak do té lžíčky strčím prsty a tu lžíčku už do tekutiny zpátky nedávám
28. 10. 2010 19:39
Teda, abych byla upřímná, nedovedu si představit, jak na tu horkou cukrovou hmotu vůbec sahám, natož ji zkoušet vytáhnout mezi prsty Moje tchýně cukrářka měla takové drátěné očko a vařila cukr na "bublinu" - nabrala do očka, foukla a když odlétla bublina, bylo to správně. To není nic proti receptu, jen nemám plechové ruce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 10 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 23 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 7 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 11 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 12 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 14 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 15 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 17 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 17 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Občas nám při vaření nebo pečení zůstane přebytečný žloutek. Zpracujeme ho do těst a oceníme v domácí kosmetice
Které zákusky z cukrárny jste měli nejraději? Máme recepty i vychytávky na většinu z nich
Jak plnit cukrářský sáček, aby nebyla náplň všude okolo? Videonávod vám poradí
Další recepty
Tématické fráze: sníh do kremrolí náplň do kremrolí krém do kremrolí kremrole náplň bílkový krém do kremrolí bílkový sníh do kremrolí recept na napln do kremroli kremrole recept krem na kremrole vařený sníh do kremrolí sníh z bílků do kremrolí sníh na kremrole recept na sníh do kremrolí sníh do kremrolí recept sněhová náplň do trubiček snich do kremroli trubičky na kremrole kremrole jak uvařit sníh do kremrolí sníh do kremrolích recept
Suroviny: bílek, cukr moučkový, cukr krupice, voda
Sněhový krém do kremrolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0J8
35 názorů