Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
Hovězí líčka nejsou právě nejlevnější a u řezníka si je obvykle musíte objednat s předstihem. Následně budete potřebovat dostatek času, kapku červeného vína a kořenovou zeleninu. Pokud dodržíte náš recept, vykouzlíte šťavnatou pochoutku, která se dá krájet lžící.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 609 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,41 g |
Tuky | 14,35 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 31,62 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2017 17:41
30. 12. 2015 15:09
12. 12. 2015 14:44
24. 10. 2014 20:06
17. 5. 2012 22:29
1. 1. 2012 21:42
17. 12. 2011 15:48
30. 12. 2010 19:27
21. 11. 2010 22:05
http://www.svetadily.cz
3. 11. 2010 08:59
2. 11. 2010 15:32
2. 11. 2010 15:28
2. 11. 2010 15:04
2. 11. 2010 11:05
Recet určitě vyzkouším.
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/151481-nebojte-s...
2. 11. 2010 11:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Další recepty
Tématické fráze: hovězí lička pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně hovězí líčka telecí líčka podle pohlreicha licka na vine pohlreich telecí líčka podle polreicha hovězí líčka podle pohlreicha recept hovězí líčka na červeném víně recept hovězí líčka na červeném víně podle pohlreicha vepřová líčka podle polreicha hovězí líčka podle polreicha hovezi na vine pohlreich licka na vine podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně pohlreich hovězí na víně podle pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha video hovezi licka pohlreich vepřová líčka podle pohlreicha hovězí líčka recept
Suroviny: líčka hovězí, mrkev, cibule, celer, pažitka, víno červené, bobkový list, sůl, pepř, sádlo, koření nové koření
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L5Y
20 názorů