Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 689 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,32 g |
Tuky | 21,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nepřeháníme to s uzenou paprikou, pokud ji dáme moc, bude se zdát jídlo hořké a také by se neměla dlouho vařit - vlastní zkušenost ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2012 11:23
Ivana79:fotka výborná
18. 4. 2012 11:19
Monika:Moni, jo rozumíš dobře, já po ruce tehdy jiný sýr neměla a dnes o rodinka vyžaduje jen z tohoto sýru
18. 4. 2012 07:19
Sýr Cotagge je hrudkovitý sýr, to znamená, že ho rozmixujeme do hladka, aby tam nebyly ty hrudky? Nerozumím větě co je napsaná v závorce ... rozkvedláme do jednolité směsi (někdy je nerovnoměrné konzistence, tak by byla tekutina opět propojená sa pevnou částí sýra).
17. 4. 2012 15:57
Špagi,včera som sa inšpirovala tvojim receptom,ale nezdobila som zeleninou a ani tá fotka nestojí za mocale obed bol superZajtra sa pokúsim o lepšiu fotku a vymením+19
7. 11. 2010 21:59
Špagetko, máš krásné a lákavě barevné fotky. Škoda, že nejde ochutnat přes monitor - podle složení surovin, musí být tohle jídlo velmi voňavé a dobré.
7. 11. 2010 21:40
Vypadá to nádherně
7. 11. 2010 21:08
mňam, to je krása
7. 11. 2010 21:03
krásné fotky +
7. 11. 2010 20:26
Díky za tip, Spagi, přitom od Antonína mám všechno možné, včetně dvou kuchařek, a tohle mi nějak uniklobudu to muset napravit
7. 11. 2010 20:19
Krásný,voňavý recept a moc pěkná fotkakoření adžika jsem si našla na google a je to velice zajímavé složeníjen nevím,jde-li sehnat běžně v obchoděrecept si ukládám a +11 bodík posílám
7. 11. 2010 20:15
Nádherná fotka, sympatické papu
7. 11. 2010 18:37
Uzenou papriku taky používám a mám jí právě od Antonína.Je opravdu skvělá.
7. 11. 2010 18:26
Ještě jednou
jajine, nevím, proč bys měla být hloupá, já sama tuhle papriku objevila díky topkám někdy loni. Od té doby si ji kupuju na trzích (v kamenném obchodě nevím), jinak mrkni sem - http://www.koreni.cz/detail.php?pid=323
Je ohromně voňavá, takže stačí fakt trošku.
jajine, nevím, proč bys měla být hloupá, já sama tuhle papriku objevila díky topkám někdy loni. Od té doby si ji kupuju na trzích (v kamenném obchodě nevím), jinak mrkni sem - http://www.koreni.cz/detail.php?pid=323
Je ohromně voňavá, takže stačí fakt trošku.
7. 11. 2010 18:16
Tuze moc lákavé,určitě ukládám, i když neznám uzenou papriku(já hloupá)
7. 11. 2010 17:59
Mňám... To vypadá náramně... Sbíhají se mi sliny... Tak aspoň bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 6 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 20 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 23 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 44 minutami
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 3 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 4 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 4 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 7 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak ohřívat knedlíky. Co s těmi zbylými? Jaké tradiční jídlo z nich můžeme připravit?
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
Další recepty
Tématické fráze: co vařit z plecka plecko plecko recept jak dlouho dusit plecko recepty z plecka plecko na paprice co varit z plecka? co vařit s plecka recepty plecko na co se pouziva plecko co varit z plece jak dlouho vařit plecko jidlo z plecka pokrmy z plecka co vařit plecka recepty.cz česnek vařit z z plecka k čem se používá plecko co s plecka musi davat cibule do rozpaleneho tuku
Suroviny: plecko vepřové, cibule, česnek sušený, česnek, kmín drcený, koriandr sušený, paprika sušená uzená, koření, sýr cottage, olej, ceres soft, bujón, voda, paprika sterilovaná
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6kY
21 názorů