Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pampeliškový med

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 12. 2010 12:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie25 636 kJ / 6 127 kcal
Bílkoviny2,52 g
Tuky1,44 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 521,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 12. 2010 21:09

zizala, asi jsem přepracovaná, díky za odpověď!:-)):-D:-)):-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 12. 2010 21:08

janek53 asi ano, taky se tomu říká sirup. Ale má chuť medu a tak asi proto. Využití má docela veliké, já například ho bez skrupulí přidám i do perníčků a nic se neděje.;-)

janek53 janek53

7. 12. 2010 21:05

Pardon, ale nechápu proč se rozvařeným květům z pampelišky říká nesmyslně med a ne marmeláda nebo džem. Podle mého mínění mají nárok na název MED pouze a jenom včely. :-S

Pajaja

7. 12. 2010 20:50

kukolino.sarka, já bych ráda podotkla, že není, samozřejmě, nutnost dodat s receptem i fotku, ale když to vezmu podle sebe, mně recepty bez fotky moc neoslovují, protože já prostě potřebuju vidět, jak ten pokrm vypadá, takže. . .
. . . a pak taky, není umění nafrkat sem deset receptů najednou, ale jeden dobře propracovaný a navíc s fotkou vydá za ostatních devět. ;-)

phamka

7. 12. 2010 14:35

magdalenka máš navíc pravd !!! :-8

phamka

7. 12. 2010 14:32

Petr Melich neregistrovaný/á
nesouhlasím s tebou ani TROCHU !!!!
promiň ale jako myslim si že většina chlapů si neumí uvařit,
a proto vaříme mi ženy!!!
Vy buzerujete taky !!!!!:-(( (někteří)

Petr Melich

7. 12. 2010 14:27

Ženský proboha vzpamatujte se! Co se tady navážíte jedna do druhé kvůli jednomu receptu? Je tu hodně podobných receptů, ani ty vaše nejsou jedinečné, tak toho proboha nechte. Nechápu, fakt! Takhle se můžou buzerovat jenom ženský!

zizala zizala (moderátorka)

7. 12. 2010 14:11

Jano, Magdalenka česky cituje autorku receptu ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 12. 2010 14:06

Co to je?:-O magdalenka ...česky?:-O

magdalenka magdalenka

7. 12. 2010 14:02

"A taky nevidím problém v tom, proč bych si tady nemohla psát své i když možná podobné recepty pro svou potřebu. "
Tak touto vetou si mňa a určite aj kopu iných pobavila. Nechceš si radšej založiť svoje stránky?

kukolino.sarka

7. 12. 2010 13:34

Nedělám si tady soukromou kuchařku! Snad vás tak moc nedostalo, že jsem tady dala recept na příští rok s tím, že abych to do příště nezapomněla... Pokud vám to udělá radost, klidně tento recept smažu.... :-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 12. 2010 13:26

Kukolíno,nechci se tě nijak dotknout,ale tady všechny topačky dávají své recepty na posouzení a vyzkoušení druhým;-)žádná si tu nevede svoji osobní kartotéku,to jsi asi špatně pochopila smysl tohoto webu.;-)

kukolino.sarka

7. 12. 2010 13:16

Moc receptů tam sice zatím nemám, ani fotek, časem je dodám. A nevšimla jsem si že by u receptů prostě "musela" být fotka. Ale to snad neznamená, že bych to tady nemohla napsat. Kdyby byl recept "úplně stejný" i s postupem, nepsala bych si ho tady. Mám tento postup prostě odzkoušený. A taky nevidím problém v tom, proč bych si tady nemohla psát své i když možná podobné recepty pro svou potřebu. Je tady milion receptů, chodí zde hodně lidí, a právě od toho jsou rozcestníky jídel, aby si každý našel, co potřebuje, ne? Takže.... ;-)

maris maris

7. 12. 2010 13:08

Šárko, nic ve zlém, ale tady to není Tvá soukromá kuchařka viz - " píšu si ho tady , abych nezapomněla...", chodí sem tisíce lidí denně a je opravdu zbytečné, aby tady byl jeden recept víckrát. ;-):-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 12. 2010 13:02

Kukolino.sarko;-)zkus taky občas použít vyhledávač;-),koukám,že sem jedeš jeden recept za druhým,žádná fotka;-)a u některých stačil komntář jak to děláš ty pod receptem,který tady už je.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pampeliskovy med pampeliškový džem pampeliškový med top recepty jak se dělá pampeliškový med pampeliškový med recept pampeliškový med využití pampeliškoví med pampeliškový med použití pampeliskovymed pampeliškový med s třtinovým cukrem recept na pampeliškový med využití pampeliškového medu pampeliškový sirup využití pampeliškový med vaření jak se dělá med recept na pampeliškoví med pampeliškový sirup použití pampeliškový med recept top dzem - pampeliskovy jak se dělá pampeliškoví med

Suroviny: květy pampeliškové, voda, citron, cukr

TopRecepty.cz

Pampeliškový med

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYmk