Nádivka z cukety nebo z patisonu
Nádivku z cukety doplněnou strouhanou nebo drobně pokrájenou uzeninou, můžeme podávat s bramborem, nebo jen se zeleninovým salátem. Dobře okořeněná, vonící česnekem, je dobrá teplá i studená.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 16 156 kJ / 3 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,71 g |
Tuky | 308,90 g |
Vláknina | 73,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 158,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nádivka je výborná i za studena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2020 16:19
cathleen: Ivi díkyjá jsem dnes dělala,proto jsem si toho všimla a vidíš u sýra mi to uniklo.
17. 8. 2020 16:14
Simona Skolakova: opraveno, Simčo, i u množství sýra byla chyba.
17. 8. 2020 10:45
Tento receptík je tady už dlouho,ale v surovinách stále není opraveno množství cuketyProsím moderátorky zda by opravily
6. 9. 2015 12:46
Je to další výborný recept, jak zužitkovat patizon. Jen jsem dala šunku místo špekáčků, olej jsem vynechala (nevím, jaký má význam, vůbec mi tam tedy nechyběl), a mouky a vajec jsem dala také méně. Pekla jsem na pečícím papíru. Moc nám to chutnalo
9. 9. 2012 08:46
Brabloš:no chybička se vloudila
9. 9. 2012 08:44
Tedy půl tuny patisonu se u mě v ledničce fakt nenajde.. a to jsem ten recept plánovala dělat.A i kdybych měla, za prvé by se mi to nechtělo strouhat, to bych si musela vzít týden dovolenou a za druhé by to asi 4členná rodina nespořádala.
20. 1. 2010 20:14
Míšo, myslím, že bys je klidně mohla použít. Tady jde spíš o ovonění uzeninou
20. 1. 2010 18:15
mohla by som pouzit miesto spekacikov parky? spekacky nedostanem kupit
10. 10. 2009 00:36
Přidávám fotečku naší oblíbené mňamky.
17. 7. 2008 19:13
Také máme moc rádi hlavně cuketu.
16. 7. 2008 18:30
je vynikajuca..fakt vyborna
15. 7. 2008 15:33
Tak u nás se toto peče opravdu často, je to žravé , jen dávám míň vajec a oleje, místo špekáčku šunkovej salám a místo grilovacího majoránku.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 8 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Klobásy
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 20 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 10 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 10 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 11 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 11 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 11 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 13 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 13 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 14 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 14 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak jednoduše očistit a vydlabat patizon? Vyzkoušejte to podle videonávodu
Slaný cuketový koláč "cukeťák" pečeme z mladých cuket. Aby se povedl, držíme se spolehlivého receptu
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Další recepty
Tématické fráze: recepty z patizonů patizon recepty patizony recept recepty s patizonem patizony nadivka z patizonu recept z patizonu recepty patizon recepty na patizony patizon recept úprava patizonu patizon recepty s patizony patizony recepty recept na patizon recepty z cukety recepty patizony recepty z patyzonu recept na patizony cuketova nadivka
Suroviny: cuketa, cibule, špekáček, vejce, kypřící prášek do pečiva, sýr nastrouhaný, česnek, koření grilovací, olej, sůl, pepř mletý, pažitka, petrželka, tuk, mouka
Nádivka z cukety nebo z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NN8
12 názorů