Chili con Carne III.
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 3 396 kJ / 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,88 g |
Tuky | 37,27 g |
Vláknina | 7,93 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 14,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chili con Carne podáváme s rýží, nebo pouze s chlebem. Je to opravdu ostré!, chili se kdyžtak dá méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2020 22:17
My to radi s masovymi kulickami, nedavam masox, ale kulicky restuji ns cibuli, jinak podobne a velmi dobre
8. 11. 2019 21:02
Dnes uvařeno, použila jsem mleté jehněčí, maso samozřejmě syrové, bez masoxu, jinak recept super. Ukládám a určitě se k němu vrátím.
2. 1. 2015 15:34
Vynikajúce Pridávam fotky a 4.bod
15. 5. 2011 18:05
No vida, a já se bál, že za to budu sprdnut. Hurá.
15. 5. 2011 09:27
AntoninZ: Taky sem si říkala, proč předvařovat, ale recept mi došel takovýto, tak jsem se ho chtěla držet do detailů... To stejné s bujónem - používám výjimečně, proto příště si zkusím postup receptu v těchto ohledech změnit...
15. 5. 2011 00:13
Naprosty souhlas s Antoninem . Recept, co se tyka indredienci je skvely. Maso ale pouze restovat a nepodlevat. Potom opravdu uvarite dobrutku.....Hlavne zadny Masox.........Jeste bych doplnila, ze pouzivam maso pouze se sedmi procenty tuku. Fazole davam sice cerstve uvarene, ale to je malickost...... Misto kakaa davam horkou cokoladu, ale to uz jsou drobne detaily..... Recept bych hodnotila pozitivne .
14. 5. 2011 21:29
14. 5. 2011 18:42
Propána, proč to maso vařit ve vodě???
Rovnou na pánev na olej a cibuli, rozšťouchat šťouchadlem na brambory na jemno, tak se to dělá u profíků. Pokud to nepustí dost šťávy, můžete dolít vývarem, trochu. Tady se ztracená chuť co se rozplyne ve vývaru musí dohnat Masoxem.
S veškerým kořením nadšeně souhlasím, i tou skořicí a kakaem, to je přímo Texassko-Mexický originál, ostatní ingredience (kukuřice také).
Mexiko chilli con carne navzdory názvu nezná.
Protože žiju kde žiju, protože Mexiko a kuchyni mám rád a protože o tom dost vím, dovolil jsem si přidat ne zrovna pochvalný komentář.
Rovnou na pánev na olej a cibuli, rozšťouchat šťouchadlem na brambory na jemno, tak se to dělá u profíků. Pokud to nepustí dost šťávy, můžete dolít vývarem, trochu. Tady se ztracená chuť co se rozplyne ve vývaru musí dohnat Masoxem.
S veškerým kořením nadšeně souhlasím, i tou skořicí a kakaem, to je přímo Texassko-Mexický originál, ostatní ingredience (kukuřice také).
Mexiko chilli con carne navzdory názvu nezná.
Protože žiju kde žiju, protože Mexiko a kuchyni mám rád a protože o tom dost vím, dovolil jsem si přidat ne zrovna pochvalný komentář.
14. 5. 2011 17:15
Tak to by mi chutnalo
14. 5. 2011 17:11
Hmmmmm musim vyzkoušet
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Bezinkový sirup
Merylas uvařila před 6 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 47 minutami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
mafinka888 uvařila před 50 minutami
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 1 hodinou
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 1 hodinou
Výpečky
Walderama08 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
tara23 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 2 hodinami
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Jak uchovat chilli papričky? Krásně barevné plody dají našim gulášům tu pravou chuť
Další recepty
Tématické fráze: chili cor con carne chilli con carne chilli con carne original chili con carne chili cor con carne recept chilli con carne recept chiliconcarne chili chili con carne recept chili concarne chili recept recept na chilli con carne recept chilli con carne chilli cor carne čiliconcarne chilli con carne s kukuřicí recept na chili recept chili con carne cili con carne chilli con con carne recept
Suroviny: maso hovězí mleté, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, sůl, pepř, skořice mletá, pepř drcený, koření oregáno sušené, rajče, bujón hovězí, fazole červené ve slaném nálevu,
Chili con Carne III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxvD
10 názorů