Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treščí játra po toskánsku

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

15. 5. 2011 22:28

Suroviny

Porce: 2-3 krajíčky veky

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 132 kJ / 271 kcal
Bílkoviny17,42 g
Tuky21,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-AHA Velký atlas ryb 3. díl.

Pokud nemáte parmazán, dejte klidně ementál.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

16. 5. 2011 10:05

Pajaja:podľa mňa je syr zamiešaný do vajca - žĺtkov - na fotke zmes v miske...

Pajaja

16. 5. 2011 09:44

:-p:yes: Pěkné, Jani! V popisu nemáš nic psáno o parmazánu. Ale evidentně se posype na veky se směsí před zapékáním, viď? ;-) +11

Fantom

16. 5. 2011 09:34

:yes::-), pěkně, můžu se zastavit na sváču:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 09:18

katty::-D:-D:-D:-D

katty

16. 5. 2011 09:17

:-D:-D:-D no,po slivovici vidí člověk celý svět tak jinak natož tresčí játra - i tak vše dobře dopadlo ;-) Zrovna včera jsem na ně měla takovou chuť, díky hokeji zůstala zachována pro tento recept :-D:yes:

Kadlik Kadlik

16. 5. 2011 09:16

to vypadá bombasticky!!!:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 09:11

cathleen: určitě by to s tím parmazánem bylo zase jinačí. Já jsem to nedělala naposled, určitě zkusím i s parmazánem;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 5. 2011 09:05

Jana Remkova: jasan, já jen, že o tomto sýru říkají, že je "český parmazán" a koupit ho můžeš i v supermarketech (my ho poprvé koupili v Kauflandu);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 09:04

magdalenka: díky, Magdi;-)

magdalenka magdalenka

16. 5. 2011 09:02

Ja mám výhodu, že treščiu pečeňu nás milujem len ja a tak mi nikto neujedá...:-D vyzerá to naozaj pekne a chutne, Jani! :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2011 08:58

katty: Těžko říct!! Já miluji treččí játra jen tak s cubulkou a citrónem, tohle jsem viděla a chtěla vyzkoušet. Moc mi to chutnalo, akorát jsem neměla ten parmazán. Jak se na to tak dívám dnes po ránu, divím se, že to vypadá tak dobře:-D, když jsem to fotila po hokeji, kde jsme si s rodinkou pořádně zařvali a popili slivovice!:-D

cathleen: díky za odkaz, nejsem si jistá, že bych ho tady někde koupila, to spíš seženu ten parmazán, jenže bylo večer, tak jsem luxovala ledničku:-D. Byla jsem ráda, že jsem měla aspoň ten ementál;-)

isindy isindy

16. 5. 2011 08:51

miluji tresčí játra, tohle Jani brzo vyzkouším...:-p:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 5. 2011 08:11

Jana Remkova: ...pokud nemáte parmazán, použijte český Gran Moravia http://www.granmoravia.cz/RenderTable.aspx?catId=2... (včera jsem na výstavě viděla jeden bochník "naživo", měl 40 kg:-O )
Moc "žravý" recept!:yes:

ivulinka ivulinka

16. 5. 2011 07:37

i když jsem po snídani, tohle bych si dala hned:yes:

misza misza

16. 5. 2011 07:25

Jani:-) vypadá to skvěle:yes: Nádherné fotky:-*:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tresčí játra recepty treščí játra tresčí játra recept trescí játra na cibulce recept na tresčí játra recept tresci jatra pokrmy z tresčích jater nakládané tresčí játra recepty atlas recepty tresci jatra uzená tresčí játra, recept čerstvá tresčí játra nakládaná tresčí jatra tresčí játra čerstvá český parmazán aha velky atlas ryb játra recepty recepty.cz treščí játra tresčí játra smažená tresčí játra nakládaná

Suroviny: tresčí játra, vejce, parmazán, máslo, citron, čerstvé bylinky, veka

TopRecepty.cz

Treščí játra po toskánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEPN