Treščí játra po toskánsku
Suroviny
Porce: 2-3 krajíčky veky
Nutriční hodnoty
Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 21,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-AHA Velký atlas ryb 3. díl.
Pokud nemáte parmazán, dejte klidně ementál.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2011 10:05
Pajaja:podľa mňa je syr zamiešaný do vajca - žĺtkov - na fotke zmes v miske...
16. 5. 2011 09:44
Pěkné, Jani! V popisu nemáš nic psáno o parmazánu. Ale evidentně se posype na veky se směsí před zapékáním, viď? +11
16. 5. 2011 09:34
, pěkně, můžu se zastavit na sváču
16. 5. 2011 09:18
katty:
16. 5. 2011 09:17
no,po slivovici vidí člověk celý svět tak jinak natož tresčí játra - i tak vše dobře dopadlo Zrovna včera jsem na ně měla takovou chuť, díky hokeji zůstala zachována pro tento recept
16. 5. 2011 09:16
to vypadá bombasticky!!!
16. 5. 2011 09:11
cathleen: určitě by to s tím parmazánem bylo zase jinačí. Já jsem to nedělala naposled, určitě zkusím i s parmazánem
16. 5. 2011 09:05
Jana Remkova: jasan, já jen, že o tomto sýru říkají, že je "český parmazán" a koupit ho můžeš i v supermarketech (my ho poprvé koupili v Kauflandu)
16. 5. 2011 09:04
magdalenka: díky, Magdi
16. 5. 2011 09:02
Ja mám výhodu, že treščiu pečeňu nás milujem len ja a tak mi nikto neujedá... vyzerá to naozaj pekne a chutne, Jani!
16. 5. 2011 08:58
katty: Těžko říct!! Já miluji treččí játra jen tak s cubulkou a citrónem, tohle jsem viděla a chtěla vyzkoušet. Moc mi to chutnalo, akorát jsem neměla ten parmazán. Jak se na to tak dívám dnes po ránu, divím se, že to vypadá tak dobře, když jsem to fotila po hokeji, kde jsme si s rodinkou pořádně zařvali a popili slivovice!
cathleen: díky za odkaz, nejsem si jistá, že bych ho tady někde koupila, to spíš seženu ten parmazán, jenže bylo večer, tak jsem luxovala ledničku. Byla jsem ráda, že jsem měla aspoň ten ementál
cathleen: díky za odkaz, nejsem si jistá, že bych ho tady někde koupila, to spíš seženu ten parmazán, jenže bylo večer, tak jsem luxovala ledničku. Byla jsem ráda, že jsem měla aspoň ten ementál
16. 5. 2011 08:51
miluji tresčí játra, tohle Jani brzo vyzkouším...
16. 5. 2011 08:11
Jana Remkova: ...pokud nemáte parmazán, použijte český Gran Moravia http://www.granmoravia.cz/RenderTable.aspx?catId=2... (včera jsem na výstavě viděla jeden bochník "naživo", měl 40 kg )
Moc "žravý" recept!
Moc "žravý" recept!
16. 5. 2011 07:37
i když jsem po snídani, tohle bych si dala hned
16. 5. 2011 07:25
Jani vypadá to skvěle Nádherné fotky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 58 minutami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 17 minutami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 18 minutami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 18 minutami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 3 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tresčí játra recepty treščí játra tresčí játra recept trescí játra na cibulce recept na tresčí játra recept tresci jatra pokrmy z tresčích jater nakládané tresčí játra recepty atlas recepty tresci jatra uzená tresčí játra, recept čerstvá tresčí játra nakládaná tresčí jatra tresčí játra čerstvá český parmazán aha velky atlas ryb játra recepty recepty.cz treščí játra tresčí játra smažená tresčí játra nakládaná
Suroviny: tresčí játra, vejce, parmazán, máslo, citron, čerstvé bylinky, veka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
33 názorů