Hovězí srdíčko ve velkém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 27,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to takový eintopf, do kterého jsem přidala i trochu zeleniny - máme to tak rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2011 21:22
určitě vyzkouším. máme srdce rádi, jak hovězí, tak vepřové. já je dělám jako rychlosvíčkovou. zkusím i toto
7. 4. 2011 11:16
cathleen:súhlas...
7. 4. 2011 09:55
chocolate:napsalas téměř přesně to, co jsem chtěla říct i já....máme tu přes 18000 receptů a minimálně polovinu, i víc z nich, bych nikdy nerealizovala (pro mě složitý postup, pro členy rodiny "nejedlé" suroviny....vymrčují si, potvory....atd.) Negativní názor u receptu (od člověka, který uvařit nezkusil) mi nijak neublíží, přijde mi jen absolutně zbytečný.
Hovězí srdce v jakékoliv úpravě doporučuji vyzkoušet. Po odkrájení tučného okraje zbyde kus krásného, pevného, libového masa
Hovězí srdce v jakékoliv úpravě doporučuji vyzkoušet. Po odkrájení tučného okraje zbyde kus krásného, pevného, libového masa
7. 4. 2011 08:19
Hovězí srdce milujeme, kombinace surovin
6. 4. 2011 22:09
fanda:Já osobně nemám potřebu komentovat recepty, které by mně i mé rodině nechutnaly.Proč psát, že nejíme bůček nebo kyselé okurky?Nemám potřebu sdělit autorovi receptu, který si dal práci s popsáním postupu a fotem, že zrovna jeho jídlo by u nás nikdo nejedl.Proč někomu zbytečně ubližovat?Já recept přejdu a hodnotím ty, které mě inspirují a vím, že nám budou chutnat.
6. 4. 2011 21:51
čtu zdejší diskusi. Je zajímavé, že když někdo vyjádří názor,
že by mu jídlo nechutnalo, je okamžitě osočován, že to nejedl.
Kdo napíše, že je to dobrota, tak to je v pořádku. Je pravda,
že sto lidí-sto chutí. Už také dokáži odhadnout, co by pravděpodobně chutnalo mně i mojí rodině. Takže trochu porozumění.
že by mu jídlo nechutnalo, je okamžitě osočován, že to nejedl.
Kdo napíše, že je to dobrota, tak to je v pořádku. Je pravda,
že sto lidí-sto chutí. Už také dokáži odhadnout, co by pravděpodobně chutnalo mně i mojí rodině. Takže trochu porozumění.
6. 4. 2011 21:15
Super dobrota
6. 4. 2011 20:30
Ivi, pěkný recept já dávám taky hodně cibule, hlavně do gulášú, dostane to ten správný šmrnc +
6. 4. 2011 19:58
V chladných dnech přímo ideální recept a srdce je moc chutné.Vyzkouším tuto přípravu srdce,dělávám na divoko,takže bude změna.Fotka je šťavnatá.
6. 4. 2011 19:31
Jani, hovězí srdíčko je kusisko masa....však - pokud zkusíš - nemusíš dělat z celého. A nám nevadí dát si tenhle hrnec i druhý den znovu
6. 4. 2011 19:28
Tolik cibule? Pro kolik je to lidí?
6. 4. 2011 19:26
Ja mám srdce rada, je to krásny a chutný kus mäsa.
Robievam guláš z hovädzieho mäsa s fazuľou, ale zo srdca ma nenapadlo...páči sa mi preto tvoj receptík.
Robievam guláš z hovädzieho mäsa s fazuľou, ale zo srdca ma nenapadlo...páči sa mi preto tvoj receptík.
6. 4. 2011 19:17
ano, Martino a rebeko, vidíte dobře, i zeleninu jsem přidala....jen jsem to teď nestihla dopsat, ani vložit zbytek fotek, odvolali mě od pc Hned to napravím
Recept mám nachystaný k vložení už od konce ledna....
Recept mám nachystaný k vložení už od konce ledna....
6. 4. 2011 19:04
moc se mi to líbíukládám k vyzkoušení,realizace bude snad o víkendu
martina 72: taky se mi zdá,že tam vidím něco navíc
martina 72: taky se mi zdá,že tam vidím něco navíc
6. 4. 2011 17:59
Já tam vidím i mrkvičku a snad hrášek? Vidím dobře?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 23 minutami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 3 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 6 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 11 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 16 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 17 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 17 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 18 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Svatební menu prince Williama a princezny Kate: Před 13 lety všechny uchvátil osmipatrový dort s 900 cukrovými květy
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit z hověziho srdička hovězí vnitřnosti hovězí srdce hoveziho srdicka hovězí srdce recepty recept na srdicko jak uvařit hovězí srdce recept-hovězí v hovětí srdíčko recepty hovězí srdéčko recepty na hovezi srdce co uvařit z hovězího srdce recepty z hovězího srdce dobroty z hovězího srdce hovězí srdce recept hovězí a vepřové srdíčka recept z hovezich srdicek recepty hovězí srdíčko video recept hovezí srddičko hovězí srdce hrášek
Suroviny: srdce hovězí, brambory, fazole, cibule, paprika sušená sladká, pepř, sůl, bobkový list, kmín mletý, česnek, sádlo
Hovězí srdíčko ve velkém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYAE
18 názorů