Dušený patizon nakyselo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 67 kJ / 16 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 0,04 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opět jedno z jídel, které prostě neumím vyfotit lákavěji... Ale je to fakt výborná lehká večeře =) Pokud potřebujete spotřebovat i nějakou cuketu, přidejte ji!
Zdroj: www.labuznik.com
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2014 18:43
zkusila jsem to podruhé, i s úpravami, ale....nic moc pomohlo docela vajíčko
23. 9. 2012 10:50
Dobrý den, mohli by jste mi někdo poradit jak mám oloupat patizon, který má slupku hrozně tvrdou a nejde nožem ani rozpůlit? Mám ho poprvé. Díky
17. 9. 2011 16:09
Oveska: To mě těší, že chutnalo
17. 9. 2011 11:00
Díky za inspiraci, je to výborné Trošku jsem si recept poupravila, protože vinný ocet doma nevedeme, zakysanou smetanu jsem zaměnila za řecký jogurt a přidala jsem rovnou vařené brambory... Ale bylo to moc dobré
14. 9. 2011 15:44
1974andrea: tak se sousedky neptej a běž si "půjčit" patizona
14. 9. 2011 13:07
Na takovýhle věci já jsem jako litá, akorát že patizon má jenom sousedka a nějak mi ho zapomíná nabídnout. Kdyžtak zkusím z nějaké tykve nebo dýně
14. 9. 2011 10:57
Může to být dobrota+4A na fotce nevidím nic vadného,ani špatnéhonaopak se mi zdá,že na tom černém podkladu jídlo hezky vyniká
14. 9. 2011 10:18
Pavla: tak to buď fakt ráda. My ji vloni zkusili zasadit a sežrali nám ji slimáci a pravda je, že cuketa je super univerzál
14. 9. 2011 10:04
No toť, já cuketu dělám všelijak, na sladko, na slano, zavařuju, smažím, dusím, krájím...., obdarovávám sousedy...mě se už o cuketě aj zdá . Já jsem totiž letos poprvé nasadila cuketu, a jedna sazenice se mě zdálo málo, tak jsem dala hned 4, tak příští rok už vím, že to je zbytečně moc
14. 9. 2011 09:49
Děkuji za receptík na patizon. Já ho ještě nejedla, ale zasadila jsem si ho letos na zahradu a teď hledám jak se upravuje Tak dneska je večeře jasná !! Díky moc
14. 9. 2011 09:17
Pavla: jo jo, vždyť jsem to právě v poznámce psala, že by šla takhle i cuketa Ale zrovna tady na topkách je tolik cuketových receptů, že ji můžete dělat denně, ne?
14. 9. 2011 06:52
To vypadá fajne myslíte, že by takto šla udělat aj cuketa? Všem už cuketu vzala plíseň, ale naše cuketa, okurky a rajčata ne a ne chcípnout , tak to potřebuju nějak zlikvidovat.
13. 9. 2011 22:38
Já jsem patizon zatím zkoušela jen smažit, jako květák. Tohle nemusí být špatné. Některá jídla lépe vyfotit nejdou, ale na tvé fotce nevidím nic závadného
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 2 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 22 minutami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 25 minutami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 29 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 34 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 57 minutami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 58 minutami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Upečte si dvoubarevné sušenky ze světlého a tmavého těsta. Jsou snadné a efektní
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Další recepty
Tématické fráze: jak oloupat patizon jak oloupat patison patizon na smetaně patizon recepty patizon patizon jak oloupat jak nakrajet patizon patizona patizon na sladko patyzony dýně nakyselo patizón recept lehká jídla z patizonu patizon recepty na sladko recept patizon patyzony dýně patison dušený recept patizon kopr patizon bílý recept na patizon
Suroviny: patizon, česnek, šťáva citronová, ocet vinný bílý, kopr čerstvý, sůl, pepř bílý, smetana zakysaná
Dušený patizon nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKNK
13 názorů