Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 11. 2011 15:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 250 kJ / 2 450 kcal
Bílkoviny69,38 g
Tuky53,39 g
Vláknina27,95 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy408,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chleba moc příjemně voní slunečnicí, má křupavou kůrku a na řezu je tmavý a strakatý semínky.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

7. 1. 2012 15:05

;-)chleba je moc dobrý bod jsem už dala dovoluji si přidat foto děkuji za skutečně dobrý chlebík:yes::yes:

mysulka mysulka

26. 11. 2011 20:07

;-) Milá Ivo, dnes jsem upekla Tvůj chlebík a jako obvykle - nezklamal, je vynikající:yes:. Přidávám fotky, bodík už jsem dala dříve. Děkuji za recept:-K:-K.

cathleen cathleen

23. 11. 2011 10:14

senky: :-D:-D:-D Jani, moc jsi mě potěšila a děkuju:-*

senky senky

23. 11. 2011 06:50

Právě snídám to,co zbylo z včera v 21.30 vytaženého z trouby;-) A ani se nedivím,že mlsní psi nevydrželi, protože chlebíček je vynikající:yes::yes::yes: Fotit není co :-p ale pekárna už zadělává a než odejdu do práce, bude druhé kolo.:-8:-D
Mimochodem, jako peřinku jsem si na jeden krajíček položila domácí jahodový džemík, no mana nebeská:-D:-D:-D Bodík posílám a mrzí mě,že můžu jenom jeden:-K:-K
Po 3hodinách: Druhý chlebík upečený,přidávám foto;-) Tentokrát si ukrojím vzorek do práce ještě z teplého:-D:-D

Pajule

19. 11. 2011 21:07

Tak chlebík je opravdu výborný!! :yes: Pekárnu mám už dlouho, ale takhle povedenej celozrňák jsem z ní ještě neměla. Všem doporučuji vyzkoušet ;-);-):yes:

spagetka spagetka

17. 11. 2011 11:31

Takže upečeno včera večer v 10. Jen mi došla hladká mouka, tak jsem cca 20-30 g nahradila polohrubou moukou. Na radu Ivy jsem dala jen 15 g droždí, pekla jsem v pekárně. Povrch jsem ještě posypala kmínem. No a dnes jsem zjistila, že má "milovaná polovička" to rvala ještě. horký, neb mu to nešlo ukrojit a ráno tam zbyla necelá polovina, navíc chudák chlebík rozedranej:-S... Mou slovní zásobu po ránu nechtějte slyšet :-O:-8:-D:-D:-D:-D
Ale Ivi, holt to je mňam no ;-):-)):-)):yes::yes:

cathleen cathleen

16. 11. 2011 17:51

Pajule: pokud ho budes pect v pekarne, dej lzicku. A pokud v troube, dej dve lzicky suseneho ;-)

spagetka spagetka

16. 11. 2011 17:28

Pajule: vyděl třemi, tedy 7 g sušeného, ale lepší je čerstvé :yes::yes:

Pajule

16. 11. 2011 17:10

Dobrý den, chci se zeptat kolik tam mám dát drždí, když používám sušené?? 21g jsou 2 sáčky :-O. Díky za radu. Pavlína

cameira

13. 11. 2011 00:10

zrovna přežvykuju ještě teplou patku a musím říct,že tenhle chleba je opravdu hodně povedený. Jelikož jsem osoba líná,pekla jsem celý v pekárně, sice není tak hezký,ale chutná výborně. dala jsem cca 16g droždí a nepatrně jsem ubrala hladké mouky-gramáž celozrnných a chlebových jsem nechala.

magdalenka magdalenka

9. 11. 2011 14:45

Chlebík je tak nádherný :yes:, veľmi rada ho vyskúšam,...

cathleen cathleen

9. 11. 2011 07:50

rebeka::-8 jé, rebí, děkuju za pochvalu i fotky...chlebík máš nádherný, ale i ta jeho "peřinka" (na jedné fotce) není marná, mňam:-p:-D

Irrena Irrena

8. 11. 2011 18:33

Jak dojíme chleba přijde na řadu tento;-)Vypadá úžasně, jako vše od tebe:yes::yes::yes:

rebeka rebeka

8. 11. 2011 18:29

1974andrea:ó děkuji:-8 ale když to srovnáš s catt:-8:-D:-D je opravdu rustikální:-D:-D:-D
přesně tak..pečka uhněte, vykyne a pak šup do trouby..u cathleeniných receptů postupuju na chlup stejně, držím se receptu a neustoupím ani o píď:-8:-D:-D:-D

1974andrea 1974andrea

8. 11. 2011 18:25

rebeka:Nadi, máš ho krásnej, co povídáš:-O:-K. Hněteš to v pečce a pak dáš do trouby?

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slunečnicovy chleb slunečnicový domácí chléb z pekárny recept na celozrnný tmavý chleba slunečnicový chléb recept domácí slunečnicový chléb slunečnicový chléb z domácí pekárny domácí slunečnicový chléb v troubě slunečnicovy chleba z pekarny slunecnicovy chleb z pekarny recept na slunečnicový chleba slunečnicový chleba recept tmavý chleba z domácí pekárny recepty slunečnicový domácí chléb tmavý chléb z domácí pekárny domaci slunecnicovy chleba chleb z podmasli chleb s podmaslim recepty na domácí tmavý chléb chleba s podmáslím slunečnicový domácí chleba

Suroviny: voda, podmáslí, olej, semínka slunečnicová, sůl, cukr, mouka žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4YKn