Chlebová polévka s "růžokapustou"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 576 kJ / 1 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,66 g |
Tuky | 146,54 g |
Vláknina | 48,95 g |
Cholesterol | 119 mg |
Sodík | 3,70 g |
Sůl | 9,10 g |
Sacharidy | 72,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přidávám zde další verzi dobré chlebové polévečky a přeji dobrou chuť :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2011 20:57
Jani,už víš,jak na"půlené"fotkytak jsem zvědavá,kdy se s nima pochlapíš
Alena(nereg)u fotky se surovinama je napsáno,že patka je velká 12cm,když krájím chleba,tak my máme rádi zhruba centimetrové krajíčky,proto těch 10krajícůale dopíšu to i do hlavního rcp pro přesnost
Děkuji Všem
14. 11. 2011 23:41
14. 11. 2011 23:21
14. 11. 2011 23:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 22 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
Co přidat do chleba, aby pěkně voněl. Poradíme, jaké koření se nejlépe hodí
Další recepty
Tématické fráze: chlebová polévka chlebova polevka ze sadla polevka z gazdovská slaniny vajíčková polévka polévka z růžičkové kapusty
Suroviny: kapusta růžičková, slanina gazdovská, mrkev, cibule, celer, česnek, bujón zeleninový, kmín celý, paprika sušená sladká, sádlo, sůl, pepř mletý
Chlebová polévka s "růžokapustou"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlBp
4 názory