Třetihory
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do brambor si můžet přidat jakékoliv bylinky a do masa jakékoliv koření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2012 23:53
12. 3. 2012 20:51
12. 3. 2012 10:57
12. 3. 2012 10:38
12. 3. 2012 10:30
12. 3. 2012 09:59
12. 3. 2012 08:39
A nerozumím tomu, proč ne cibulku do špenátu, špenát se přece odjakživa dusil na cibulové jíšce a byl dobrý. Nesmí se dusit dlouho. Takhle upravený špenát je také dobrý , já nedávám muškát, dcera je na něj alergická.
12. 3. 2012 00:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 34 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 55 minutami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 57 minutami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Tři tipy na zdravější verze cukroví: Jak mlsat bez tuku, bílé mouky a cukru
Tuky a oleje v kuchyni: Poradíme, které použít ke smažení a které raději do salátů
Další recepty
Tématické fráze: proč je špenát hořký špenát zhořkl zhořklý špenát proč špenát zhořkne hořký špenát proč zhořkne špenát spenat zhorkne proč je hořký špenát proč me zhořkl špenát jak dlouho dusit spenat co kdyz spenat zhorkne jak na zhorkly špenátu když smetana zhořkne hořký špenát co s tim proč zhořkne salát proč mi zhořkl špenát zhořkl špenát zhořkne špenát proč mi zhořkl česnek spenat zhořklý
Suroviny: špenát, brambory, cibule, česnek, prsa kuřecí, sůl, pepř, smetana ke šlehání, paprika, rajče, mléko, máslo, koření kari, koření gyros, olej olivový, koření grilovací, omáčka sojová, ořech muškátový
Třetihory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9w9
8 názorů