Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 988 kJ / 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
Tuky | 65,56 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 14,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2012 23:33
spagetka: Tak experiment vykonán....fialové fazolky jsem nechala přejít varem v octové vodě (na 1 l vody 2 lžíce octa) a ihned získaly barvu zelených vojenských ponožek.... Takže dámy, tudy cesta nevede. Musíme pátrat dál.
14. 8. 2012 16:51
Děvčata, ty fialové jsou chuťově vynikající, chutnají nám víc, než zelené, i když ty máme taky rádi. A žluté jsem ještě neměla, ty grilované bych moc ráda vyzkoušela
14. 8. 2012 15:48
14. 8. 2012 15:36
Hella:Jo? žluté fazolky máám , ty fialové vyzkoušej, mám je taky slíbený
14. 8. 2012 15:29
maris: ano, Pohlreich doporučuje ocet přidat do červeného zelí ihned, pak zůstane červené až do úplného uvaření. Ale fazole jsem takto nezkoušela. Mám je doma, ocet vyzkouším a pak napíšu. Zatím +8. A ještě přidám zkušenost se žlutými fazolkami: když je syrové ugrilujete, chutnají jako hranolky
14. 8. 2012 13:35
maris: vo výskume vidím svoju budúcnosť.
14. 8. 2012 12:45
magdalenka: vidím, že jsi na dobré cestě
14. 8. 2012 12:36
magdalenka:
14. 8. 2012 12:03
maris: ja má tiež iba zelené...uvarím ich v hypermangáne? Alebo genciánová violeť je pekne fialová...
14. 8. 2012 11:46
magdalenka: výzkum je na vás, já nemám ani zelené, natož fialové
14. 8. 2012 11:43
maris:ale červené zelí úplne neozelenie...toto bude lilavá potvora. Budem sledovať výsledky výskumu v tomto recepte určite...
14. 8. 2012 11:40
Hella: děkuji za fotku, já jsem zasyrova nestihla vyfotit
14. 8. 2012 11:39
maris: taky mě to napadlo, ale ještě jsem to nevyzkoušela, musím počkat, až dozrají další fazolky
14. 8. 2012 11:29
Hella: když se vaří červené zelí, tak taky ztratí barvu a když se potom přidá ocet, zase krásně zčervená, třeba by to taky pomohlo
14. 8. 2012 11:24
Recept se mi líbí+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 3 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 16 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 3 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 5 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 5 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 6 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 6 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 7 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krutonky z rohlíků fialove fazolky fialové fazolové lusky fazolky fialové fialové fazolky recepty jak se dělá fialová barva fialové fazole fazolové lusky fialové krutonky fazolové lusky se slaninou pohlreich fialove lusky fazolky polraich opecene krutonky opečené krutony jak udelat fialovou barvu fialové fazolové lusky recepty fialove fazole recepty fialové fazole recept krutony z rohlíků fazolové lusky pohlreich
Suroviny: lusky fazolové, olej, slanina uzená, česnek, sůl, pepř, parmazán, krutony
Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5V2q
25 názorů