Bohemka plnená parížskym krémom
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 44 473 kJ / 10 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,10 g |
Tuky | 696,40 g |
Vláknina | 62,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 925,39 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2008 01:49
hm....tam by som typovala ze je napln skor parizska slahacka...ale pravdupovediac netusim o ake trubicky ide...to bude asi ozaj nejaka zilinska specialitka
28. 11. 2008 23:56
nie nie nie nieeee..... viem, co myslis, nie.... trubicky cokolkadvoe teda zaklad netusim co je ale obliaty je cokoladou a plnene su parizskym kremom/slahackou...
28. 11. 2008 20:54
janko.pl.....myslis grilazove trubicky...alebo ake....pokial viem tak tie sa plnia vanilkovym kremom a konce sa namacaju do posekanych arasid
28. 11. 2008 20:31
trubicky s parizskym kremom! ;)
28. 11. 2008 11:46
no ja som poriadnu laskonku naposledy pred 6 tyzdnami ked sme boli v bystrici, ale nepiekla som ani ja ani mamicka, ale taka ina cukrarka a tak som sa nechcela pysit cudzim perim,janko pl.....tak aby si vedel ja davam do laskonky mandle...ale recept som si nechala doma na slovensku a ani formu tu nemam, tak ho teraz nemam ako vlozit, takze niekedy az v decembri bude tu.no a este mi povedz o nejakom zakusku na kt. by si mal chut
28. 11. 2008 11:30
tak vraj tie lieskovce si pletiem s laskonkou... kedy ste niekto mali naposledy poriadnu laskonku? :(
teraz je ten udaj o masle spravny? uz som poveril sestru pecenim ;))
teraz je ten udaj o masle spravny? uz som poveril sestru pecenim ;))
27. 11. 2008 22:57
velmi velmi sa ospravedlnujem, ale masla som tam dala absurdne malo...ked som pisala recept, tak som okrem bohemky, chcela vlozit aj na parizske rozky a tam ide 140 g tuku, nemala som ich nafotene, tak som ich este nevlozila, ale zato sa mi vplietli do receptu na bohemku..este raz prepacte. hella naozaj tam ide tolko vsetkeho, cukor ako sa bude rozputstat, tak smotana naberie na objeme a nejako sa to vsetko podari.
27. 11. 2008 14:47
vdaka za uznanie no janko.pl, ja som bystricanka a do ziliny je to cez kopecja mam recept na vlaske orechy a ten aj davam. skonzultujem to doma s mamkou, ta je profesionalna cukrarka....ale naucila ma to s vlasakmi, tak neviem. bohemka je drahy zakusok, tak preto sa asi vypusta z repertoaru cukrarni. raz som si ho dala niekde v cukrarni a ked som ho ochutnala tak som ochutnala tu najhnusnejsiu bohemku, ktoru som kedy v zivote jedla....vo vyrobniach nahradzaju maslo s margarinom, orechy kakaom a podobne...no bol to hnus
. a teraz sa chcem naucit zakusok, ktory sa vola falosna bohemka a je plnena vynikajucim zltkovym kremom....neskutocne dobre a farebne zaujimave.
. a teraz sa chcem naucit zakusok, ktory sa vola falosna bohemka a je plnena vynikajucim zltkovym kremom....neskutocne dobre a farebne zaujimave.
27. 11. 2008 14:19
neverim vlastnym ociam! doteraz som si myslel, ze bohemka je akysi zilinsky endemit, pretoze som tento neskutocny zakusok nikde inde nevidel. dokonca aj v ziline sa vyraba tusim len v jednej cukrarenskej prevadzke. navyse nech som komukolvek spomenul nazov bohemka, reagovali nan maximalne tak futbalovi nadsenci. a zrazu recept na webe, len tak, akoby nic! :)
vdaka zan!
jan
BTW mam pocit ze v tej "mojej" vyrobni(cukraren eva v juniore) idu do cesta lieskovce.
vdaka zan!
jan
BTW mam pocit ze v tej "mojej" vyrobni(cukraren eva v juniore) idu do cesta lieskovce.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 31 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Míchaný drink italských sjezdovek s názvem Bombardino: Už jste jej ochutnali? Pojďte si horký nápoj připravit spolu s námi
Boršč se připravuje na více způsobů. Výtečně chutná bez masa, s masem nebo s fazolemi
Další recepty
Tématické fráze: grilazove trubicky dort bohemka bohemka dort koláč bohemka parizsky zakusok výrobní postup dortů řezy bohemka žilinské řezy plněné laskonky recept parizsky krem parizskykrem bohémka koláč pařížsky dort bohemky rezy krémové zákusky zákusok s parížskou šľahačkou bohemky kolac falošný parížsky krém moučník bohémky moučniky od slovenské mamičky
Suroviny: bílek, cukr, ořechy mleté, kakao, smetana, cukr krystal, kakao, máslo, čokoláda, tuk
Bohemka plnená parížskym krémom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRgr
9 názorů